Flamingo blouse met bijpassend telefoonhoesje

Flamingo blouse

Hoi! Ik weet niet precies wanneer mijn liefde voor flamingo’s is begonnen? Maar deze liefde is zeer gegroeid! Ik denk dat het begon met mijn flamingo floatie. Helemaal verknocht aan deze schattige floatie en vanaf dat moment zag ik overal spullen met flamingo’s erop! Op vakantie naar Frankrijk ging mijn grote flamingo vriend dan ook mee. En daar, tijdens een dagje shoppen, in de sale: een flamingo blouse! Hoe gaaf is dat?! Die moest ik natuurlijk meenemen. Nu was mijn flamingo verzameling compleet. Of toch niet? Toen ik thuis kwam in de vakantie lag er wel een heel leuk telefoonhoesje in de bus….

Maak eerst maar eens kennis met mijn nieuwe flamingo blouse! Ik ben er zo blij mee!!!! Het is een blauwe blouse met allemaal kleine flamingo’s erop. To cute! Iedereen zei al toen ze die blouse zagen: Merle die is voor jou, haha. En het leukste ook nog: de blouse was maar 6 euro. De winkel waar ik deze kocht heet dacht ik: Jennyfer. Wat een feest! De blouse op de foto zetten? Hoe gaan we dat dan doen? Thijs en ik waren er al snel uit dat mijn grote flamingo vriend er dan bij moest.

Bij het zwembad dat bij ons grote huis in Zuid-Franrijk zat was er genoeg ruimte voor foto’s! De flamingo floatie erbij en ik begon te lachen van oor tot oor, hihi. Ook heb ik op vakantie nog twee bekers gevonden met een flamingo erop. Het kan niet op, haha. En thuis in Nederland lag er nog een matching item in de bus, maar daar vertel ik zo meer over ;).

Flamingo blouse met flamingo floatie

De flamingo blouse in detail

De blouse is een beetje doorschijnend, maar valt best mee met een hemdje eronder. Aan de zijkant zit een kleine opening met touwtjes. Dit geeft een speels effect aan de blouse. Hier draag ik de blouse op mijn zwemkleding, maar bij de foto’s die hierna komen draag ik er een witte short onder. Dat staat ook heel leuk!

Flamingo telefoonhoesje IPhone 6

Na de vakantie lag er dus een grote verrassing in de bus. Een flamingo telefoonhoesje! Deze komt van Casimoda. Echt super cute en past zo erg bij mij! Het telefoonhoesje ging gelijk om mijn telefoon. Wanneer ik nu aan het appen of bellen ben zie je allemaal blije flamingo’s! En het leukste is natuurlijk als ik mijn flamingo blouse aan heb! Kijk maar naar de foto’s hieronder ;).


Dit is het telefoonhoesje. Het is een doorzichtig hoesje met allemaal flamingo’s erop. Het is een flexibel hoesje dat makkelijk om je telefoon gaat. En ja ja, daar is ook de bijpassende flamingo beker!

Ik ben helemaal blij met al mijn flamingo spulletjes. Het vrolijkt op één of andere manier de boel op en je gaat er vanzelf bij lachen. Dat is toch mooi?! Het telefoonhoesje zal zeker om mijn telefoon blijven! En het leukste is natuurlijk als ik mijn flamingo blouse erbij draag en wat drink uit mijn flamingo beker (en in de flamingo floatie zit, hahahah). Misschien dat je na dit artikel geen flamingo meer kan zien (kan ik mij voorstellen), maar gelukkig hebben ze bij Casimoda ook nog andere telefoonhoesjes ;). Echt heel erg leuk! Voor nu ga ik even in flamingo stijl door het leven en wie weet sta ik straks nog op één been!

Wat vind jij van de flamingo blouse en flamingo telefoonhoesje?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *