Festivalplannen? Neem déze kledingstukken mee!

Een gastartikel die helemaal bij dit seizoen past: festivalplannen? Neem deze kledingstukken mee. 

Op een festival is het gebruikelijk om je beste outfit aan te trekken – als je hier natuurlijk zin in hebt. En de over the top kledingstukken die je in het dagelijkse leven misschien niet zomaar durft te dragen, komen op een festival juist perfect van pas. Van eendaags feest tot meerdaags festival: neem déze kledingstukken mee om de show te stelen.

Festivalplannen? Neem deze kledingstukken mee:

Jumpsuit

Opvallend én comfortabel: met een jumpsuit komt het beste van twee werelden samen. Een jumpsuit dames kun je dan ook zeker aantrekken als feestoutfit. Het liefst natuurlijk een design met een kekke kleur of een unieke print. Pak lekker uit! Ook de vorm telt mee voor de uitstraling.

Zo valt een jumpsuit met wijde pijpen extra op, maar kies je met smalle pijpen juist weer voor een sexy look. Ga idealiter trouwens voor een jumpsuit die je eenvoudig kunt openen aan de bovenkant, zodat je op het toilet niet te lang bezig bent om alles uit te trekken.

Festivalplannen

Jurk

Ook jurken kun je heel goed dragen op een festival. Ook hier benadrukken we weer: ga lekker voor een jurk die in het oog springt. Een speelse slipdress, een gekke bloemenjurk of een modern design met een cut out – jij kent je stijl het best. Het grote voordeel van een jurk dragen op een festival? Het zit altijd lekker, en is luchtig. Hoge temperaturen zijn zo dus geen punt!

Flared broek

Trek je toch liever een broek aan? Met een flared broek omarm je het festivalgevoel. Hoe wijder de pijpen zijn, hoe wilder je outfit is. Ook met een print krijg je dit voor elkaar. Ga voor een bloemenprint, om als een ware hippie over het festivalterrein te lopen. Heerlijk! Qua fit is een flared broek met een hoge taille het meest geliefd. Perfect om je figuur mee te benadrukken.

Festivalplannen

Spencer

We durven wel te stellen dat een spencer een van de populairste kledingstukken van het moment is. Het ziet eruit als een truitje, maar dan zonder mouwen. Je kunt een spencer perfect combineren met een flared broek! Draag er een shirtje onder als het wat frisser is, of trek ‘m gewoon zo aan. Ga verder op zoek naar een spencer in een stof die voor jou ideaal is: of dit nu wol of katoen is. Je hebt genoeg om uit te kiezen.

Trui

Het kan op een festival flink afkoelen, met name in de ochtend en avond. Vergeet daarom ook zeker niet om een trui mee te nemen. Je gooit een trui snel even over je outfit heen – lekker makkelijk dus. Een cropped trui neemt niet veel ruimte in om mee te brengen: een goede keuze.

Ook qua looks staat dit fraai, zowel op een jurkje als op een broek. Houd de look van de trui simpel als je verder al voor kleur of prints hebt gekozen. Of combineer juist ook gewoon een trui boordevol prints met je verdere outfit – voor een stralend totaalplaatje. Jij bepaalt de regels.

Dus Festivalplannen? Neem deze kledingstukken mee. Altijd handig en geniet van je feestje!

Ga jij graag naar een festival?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *