Femme Luxe outfits: vesten & jurkje

Femme Luxe outfits

Hoi! Na een tijd heb ik weer eens wat items bij Femme Luxe besteld. De laatste keer was ik er niet zo tevreden over. Niet alles was geleverd en de items vielen iets anders uit dan gedacht. Ik wilde toch nog een poging wagen…. En deze keer heb ik wel alles ontvangen! Fijn, hoe de items vallen en wat ik ervan vind lees je in deze post met Femme Luxe outfits.

Geruit jasje

Als je mij lange tijd volgt, herken je misschien dit jasje. Ik heb deze geruite blouse/jasje al in twee andere kleuren. Een paarse variant en een meer grijs achtige. Dit jasje zit zooooo fijn en vind ik gewoon zo leuk. Makkelijk te combineren en de stof is super lekker zacht.

Femme Luxe outfits

Ik zag dat deze dus ook in het roze er is. Hebben, dacht ik gelijk. Hoe schattig is het roze kleurtje van dit jasje?! Ik vind hem helemaal leuk. Qua maat zit deze net als de andere jasjes. Helemaal goed en fijn. Een lekker oversized model die je makkelijk over een shirt doet. Ik heb een maat s/m en deze valt ruim zat. Hier ben ik blij mee.

Grijs jurkje

Femme Luxe outfits

Dan door naar een volgend item en dit is totaal wat anders: een jurkje! Het is een grijs aangesloten jurkje. Hoewel, op de site zag deze eruit als een langere jurk. De jurk zou tot halverwege je kuiten komen. Bij mij doet dit jurkje dat niet. Hij is wel langer maar niet zo lang.

Femme Luxe outfits

Het is een nette lengte zullen we maar zeggen. De jurk heb ik in een maat S en zit prima. Een aansluitend model die ook nog wel wijd genoeg zit. Haha, duidelijk ofniet?! Ik denk dat deze jurk ook zonder panty met boots erg leuk is. Van die stoere zwarte boots staan er ook gaaf onder.

Lang vest grijs

Femme Luxe outfits

De laatste twee items zijn twee lange vesten. Ik heb ze in twee verschillende kleuren. Ze leken mij heerlijk om in weg te kruipen en over een outfit te dragen. Het grijze vest vind ik de leukste van de twee. Maar echt enthousiast ben ik niet. Ze zijn wel heel erg lang…. Iets langer dan ik dacht.

En daarbij heb ik niet goed gezien dat er van die grote pofmouwen aan zitten. Ik vind het vest mij niet zo heel erg mooi staan. Jammer… Het vest zit namelijk erg fijn. Dat zeker wel.

Femme Luxe outfits

Lang vest bruin

Ook heb ik het lange vest in een bruine kleur. De kleur is een beetje flets en niet zo sprankelend. Helaas…. Ik vind de kleur mij niet zo staan. De vesten heb ik in een maat S en vallen ruim zat. Echt heel erg ruim. Er zit ook best een ruime split in. Had van mij ook iets minder gemogen.

Het zijn zeker erg leuke vesten maar niet voor mij denk ik. Of ik moet er even aan wennen misschien. Dat zou ook kunnen. Deze keer zijn gelukkig al mijn items binnen gekomen en vallen de maten goed. Het is ook altijd maar een gok bij Femme Luxe, haha.

Femme Luxe outfits

Welk item van de Femme Luxe outfits is jouw favoriet?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *