Femme Luxe outfits: truien & leren blazer

Hoi! Daar ben ik weer met wat outfits. Deze keer: Femme Luxe outfits. Ik heb weer wat items van hen ontvangen. Deze keer ben ik wat minder enthousiast. Ik heb vier FEMME LUXE outfits en ben niet over allemaal heel tevreden. Het ene item valt leuker dan het ander. Lees vooral verder om mijn review over de items te lezen.

Femme Luxe outfits

Leren blazer

Laat ik beginnen met het jasje in deze Femme Luxe outfits. Ik koos een leren blazer uit. Het leek mij een apart en leuk item. Leren items zijn altijd mooi en een blazer had ik er nog nooit van gezien. Deze heb ik in een maat S/M en valt best krapjes. Misschien ben ik ook meer wijde items gewend. Deze blazer sluit best aan en de armlengte is wat aan de korte kant. Jammer.

Hierdoor vind ik hem niet zo mooi zitten. Het idee is leuk alleen het model minder. Ik zei al: voel me net een soort meesters in dit jasje, whaha. Door een gebloemde flared onder te dragen probeer ik de look iets minder stoer te maken. Een jasje wat ik misschien gebruik om zo af en toe eens te dragen als jas.

Femme Luxe outfits

Streepjes trui

Dan ga ik gelijk door naar een item die mij ook wat tegenviel. Dat is een lekkere warme gestreepte trui. Streepjes zijn altijd leuk vind ik. De roze en witte/crème kleur vind ik een mooie combinatie. Op de site leek deze trui wel iets aan de lange kant. In het echt valt deze nog veel langer.

Ik vind de lengte niet mooi. Zoals ik dat noem: een domme lengte. Misschien komt het door de combinatie met de strepen. Nee, ik vind het niks. En het kolletje aan de bovenkant is krap. Hij gaat net over mijn hoofd en voelt erg strak aan. Niet echt fijn dus.

Femme Luxe outfits

De trui heb ik in een maat S en valt best wat aangesloten. Van mij had deze wat wijder gemogen en korter. De trui ziet er leuk uit, dat wel. En hij is lekker warm. Maar niet zo mijn ding dus.

Femme Luxe outfits

Beige trui

Femme Luxe outfits

Gelukkig zit er ook één item bij waar ik heel blij van wordt. Ook weer een lange trui, haha. Deze trui komt qua lengte overeen met die andere maar hier stoort het mij niet. Eigenlijk is dit een heerlijke chill trui en zou je deze zonder broek kunnen dragen op de bank. Brrr beetje koud vind ik.

Ik zou deze lekker op de bank dragen met een joggingbroek eronder. Hoewel ik de trui ook zo zou dragen. Met een jeans eronder vind ik dit best een hele leuke look. De trui heb ik in maat S en valt prima. Wat oversized en het model is mooi. De binnenkant is zooo lekker zacht. Echt heerlijk. Een hele fijne trui.

Femme Luxe outfits

En deze kleur is eens wat anders dan ik normaal heb. Ik draag nooit zo veel beige items. Stiekem ga ik een beetje op die tour. Best leuk voor in de herfst vind ik.

Femme Luxe outfits

Chill setje

Dan door naar de laatste van de Femme Luxe outfits. Een heerlijk chill setje. Deze heb ik in een maat S maar valt groot. Niet normaal. Beetje jammer ook want het setje op zich vind ik heel leuk. Het kleurtje vind ik grappig. Eens wat anders. De trui kun je aan de zijkant wat korter maken met touwtjes. Een leuk en speels detail.

Femme Luxe outfits

Maar helaas is de trui echt heel groot. Voor een chillsetje is dat natuurlijk best fijn maar dit is wel heul heul groot. De broek zakt namelijk ook een beetje van de kont af. Ook beetje groot dus. Balen want de set vind ik verder heel erg leuk. De foto’s zijn trouwens ook nog eens in de wind gemaakt. Hierdoor lijkt het helemaal alsof ik een ballon onder de trui verstop, haha.

Deze keer zijn niet alle items even top dus. De bruine trui is echt heel fijn. Die ga ik zeker veel dragen. De andere items moet ik nog eens goed bekijken. Het chill setje kan ik thuis best aan doen. Het zit wel lekker chill.

Heb jij wel eens miskopen gehad?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

3 reacties

  1. Als ik je artikel lees denk ik, pffh blij dat ik het leren jasje niet heb gekozen. Heb de beige trui en de streep trui ook gekozen en ben stiekem een klein beetje bang dat die streep trui veel te strak gaat zijn zeker bij de hals, haha.

    Maar verder heb je wel hele leuke dingen uitgekozen. De kleur van het joggingpak is ook wel heel tof, jammer dat hij wel heel groot valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *