Disneyland outfit – Minnie Mouse-

Disneyland outfit

Hoi! Zoals je al gelezen hebt, ga ik weer naar Amerika! We gaan ook een dagje naar Disneyland! Ik ben zo een groot Disney fan. Voor die dag heb ik dan ook al een outfit in gedacht: mijn Disneyland outfit laat ik graag aan jullie zien en ik vertel je hoe ik aan deze outfit kom!

Disneyland

Disneyland outfit

Ik ben een groot Disney fan. Als klein meisje heb ik volgens mij alle Disney films van die tijd wel gezien. Mijn favoriet was De Kleine Zeemeermin. Ja, dat weet ik nog wel. En toen ik een jaar of acht was, ben ik ook naar Disneyland Parijs geweest. Samen met mijn ouders en vrienden van hen. Ik keek mijn ogen uit weet ik nog. We zaten in een hotel en bleven er drie dagen. Ik vond de Disney Parade nog het leukst, haha. Al die Disney figuren die voorbij kwamen.

Disneyland outfit

En natuurlijk moest ik ook op de foto met Minnie en Mickey. En ook nu ga ik daar weer voor, haha. Oké we zijn iets ouder geworden, maar hé: who cares?! We gaan nu in Los Angeles dus naar Disney Land. De kaartjes zijn behoorlijk duur…. Maar ik heb het er voor over, haha.

Ik ga alle Disney figuren spotten en in een paar attracties! Gezellig! We gaan één dagje naar Disneyland. Ik denk dat je het dan ook wel gezien hebt. Vorig jaar zijn we al in Downtown Disney geweest en dat vond ik al een feest. Ik ben heel benieuwd hoe ik het park dan ga vinden. In een souvenir winkeltje in Downtown heb ik wel een Minnie Mouse shirt gekocht.

Disneyland outfit

En die ga ik natuurlijk aandoen als we naar Disneyland gaan. Hoe grappig is dat?! Omdat het shirt wat lang valt, heb ik er een strakke broek onder. Dat vind ik wel mooi staan juist. Mocht het nou mooie weer zijn, dan doe ik er denk ik een kort shortje onder. Mijn sneakers blijven en het Amerikaanse Spijkerjasje is natuurlijk ook een leuk detail!

Ik heb nu al super veel zin in het dagje Disney en met mijn Disneyland outfit ben ik er ook helemaal klaar voor. En wie weet kom ik nog wel met een ander souvenir thuis…. Die Minnie Mouse oortjes zijn ook zo leuk! Haha.

Ben jij wel eens in Disneyland geweest?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Eén reactie

  1. Wauw, wat leuk! Veel plezier alvast 🙂 Ik ben op mijn elfde een dagje in Disneyland Parijs geweest. Ooit wil ik wel weer terug. De kleine zeemeermin was ook mijn favoriet, haha! Samen met Peter Pan en Pinokkio. Ik kijk trouwens nog steeds graag naar Disneyfilms.

    Liefs,
    Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *