Dierenprint outfit met kettingen

dierenprint outfit

Hoi! Dierenprintjes zijn helemaal in. Je hebt de panterprint, zebraprint, slangenprint en zo nog veel meer. Ik vind het in ieder geval erg leuk! Vandaag heb ik dan ook een dierenprint outfit. Mijn geliefde slangenprintbroek is al wel eens voorbij gekomen, maar ik dacht: kan daar een panterprintje boven? Het antwoord is: Ja! Ik heb namelijk een panterprint top besteld en deze staat er erg leuk op. En dan ook nog met één van mijn nieuwe kettingen!

Kettingen van Aphrodite

Laten we even beginnen met mijn nieuwe kettingen. Ik heb namelijk drie nieuwe schattige kettingen van Aphrodite. Het een soort ‘dubbele’ kettingen. Echt super leuk en schattig! Toen ik mijn nieuwe panterprint shirtje aan had, moest ik gelijk aan de nieuwe kettingen denken. Die staan hier namelijk heel leuk bij! Kijk maar!


Deze eerste ketting is een ketting met vogeltjes eraan. Ik heb niks met vogels en alles wat vliegt, dus vond ik dit wel grappig. Het is dus een dubbele ketting met twee kleine vogeltjes. Ik vind het leuk dat ze op een verschillende plek zitten en verschillende hoogte. Maakt de ketting erg speels.


De tweede vind ik zo cute! Dit is ook een dubbele ketting. Een soort choker met daaronder een hartje. Ik vind dit echt een super leuke ketting. Ik kan deze bij veel items combineren. De ketting zit wel vrij strak, ik heb best een dunne nek, maar zelfs ik kan deze niet op het strakste stukje dichtdoen. Dat zit niet echt lekker. Wel iets om rekening mee te houden dus.


En dan deze laatste ketting! Ik vind deze echt te leuk gewoon. Ook een soort choker idee met een langere ketting erbij. Die maantjes en sterretjes maken de ketting zo leuk! Echt ook leuk voor vele outfits. Alle kettingen zijn trouwens rond de tien euro dacht ik. Niet duur en ze zien er super mooi uit! Zeker een idee om eens te kijken op de site van Aphrodite.

Dierenprint outfit

dierenprint outfit
Maar ga ik even door naar de outfit waarin ik één van de kettingen combineer. Nu zie je hoe leuk deze staat! Ik draag dus in deze dierenprint outfit mijn nieuwe shirt met panterprint. Het is zo’n meshtop zoals ze dat noemen. Ik noem het liever een: kleine gaatjes top, haha. De panterprint is lekker zacht en de top valt best strak. Ik vind hem erg mooi zitten. Deze top heb ik bij de Wehkamp besteld en is van de Only. In veel winkels, maar ook online vind je deze tops niet veel meer. Goed zoeken dus. De top is trouwens €21,99.

dierenprint outfit
Daaronder draag ik mijn slangenprint broek van de Zara. Ik vind de combinatie van dierenprintjes wel grappig. En de top kan mooi in de high waisted broek, wat ik erg leuk vind staan. En over de top kan ook nog een blazer of een jack als het te koud is….

dierenprint outfit

dierenprint outfit

Deze foto’s zijn trouwens gemaakt in de Gruitpoort in Doetinchem. Dit is een cultureel centrum. Toen ik op de middelbare school zat, heb ik hier vaak kunstlessen gehad. En mijn opa deed hier mee aan de Achterhoekse nieuwsquiz. Die werd in de Gruitpoort gehouden. Ik was van de partij en voor die tijd, maakte ik deze foto’s.

dierenprint outfit

dierenprint outfit

De ketting vind ik erg leuk staan bij de outfit en ik ben er blij mee. Drie leuke nieuwe kettingen en een super toffe (zoals mijn vriendje zegt) ‘Nel Veerkamp’ top, haha. Een top die je op veel manieren kan combineren.

Wat vind jij van deze dierenprint outfit? En mijn kettingen?

Misschien is dit ook leuk?

20 comments

  1. De kettingen zijn heel subtiel daar hou ik wel van. Ik weet niet wat het is, maar ik draag zelf nooit dierenprinten, ook geen legerprint trouwens. Ik vind het jou prima staan hoor, leuke broek!

  2. Ik ben zelf niet zo van de dierenprintjes, maar mn dochtertje heeft bijv wel een luipaardprint trui. Maar dan in t roze en dat vind ik dan wel heel schattig! Toffe kettinkjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *