Deze staples moet je in je garderobe hebben deze zomer

Een gastartikel over: deze staples moet je in je garderobe hebben deze zomer. 

De zomer is alweer in volle glorie bezig. We hebben in 2022 al van de nodige lekkere en warme dagen kunnen genieten. Als we meerdere meteorologen mogen geloven, blijft het een groot deel van de zomer heerlijk weer. De hoogste tijd dus om je garderobekast hier op aan te passen!

Deze staples moet je in je garderobe hebben deze zomer:

In de zomer is het aan te raden om luchtige kleding te dragen. Op de dagen dat het in ons land warm is, is het namelijk vaak ook benauwd en drukkend weer. Door luchtige kleding te dragen, wapen je je perfect tegen dit weer. Maar, welke items mogen dan absoluut niet in je garderobekast ontbreken? Onder meer onderstaande mode-items!

persoonlijke update

De juiste zomerschoenen

Ten eerste is het aan te raden om in de juiste zomerschoenen te investeren. Wat de juiste schoenen voor jou zijn, hangt volledig van je eigen voorkeuren af. Gaat je voorkeur uit naar Mason Garments schoenen voor dames? Of heb je het liefste sandalen, ballerina’s of andere soorten zomerschoenen? De keuze is aan jou. Investeer in ieder geval in de juiste zomerschoenen. Deze schoenen zitten aangenaam en maken je outfit helemaal compleet.

Leuke jurkjes

De zomer is dé periode om leuke jurkjes en rokjes te dragen. Investeer daarom in leuke jurkjes en draag deze meerdere zomers achter elkaar. Het leuke is dat je dergelijke jurkjes in allerlei stijlen en kleuren aan kunt schaffen. Heb je het liefste een jurk met allemaal leuke patroontjes? Of gaat je voorkeur uit naar een effen jurkje? Het is volledig aan jezelf om dit te bepalen. Leuke jurkjes kunnen én mogen in ieder geval niet in je garderobekast ontbreken.

Leuke badmode

Ga je komende zomer heerlijk op vakantie naar een zonnige bestemming? Of ben je van plan om in eigen land regelmatig naar het strand toe te gaan? In beide gevallen is het aan te raden om leuke badmode aan te schaffen. Het advies hierbij is vooral om de huidige trends goed in de gaten te houden. Zo zijn asymmetrische bikini’s en badpakken in de mode.

Spijkerbroeken

Ook deze zomer zijn de spijkerbroeken weer in de mode. Je kunt hierbij voor een lange spijkerbroek kiezen, maar ook voor een leuk, kort spijkerbroekje. Ongeacht waar je voor kiest, kun je deze jeans perfect combineren. Zo kun je een spijkerbroek geweldig combineren met bijvoorbeeld Mason Garments schoenen voor dames. Ook qua tops kun je veel kanten op met een spijkerbroek; in principe is elke kleur wel te combineren met een toffe jeans.

Deze staples moet je in je garderobe hebben deze zomer

Denk ook aan de accessoires

Tot slot is het advies om ook aan de accessoires te denken. Koop een leuke zomerse tas, koop een gave zonnebril en koop vrolijke, zomerse sieraden. Sieraden waarmee je je zomerse outfit perfect afmaakt!

Fijne tips voor deze staples moet je in je garderobe hebben deze zomer!  Heb jij deze items al in je kast? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *