De hoge slip is helemaal hip -high waist lingerie-

Hoi! De hoge slip is helemaal hip! Jawel mensen: een artikel over lingerie. Verwacht geen pikante foto’s hoor…. Maar wel een artikel over de hoge slips die helemaal hot zijn. Op het gebied van fashion doe ik draag mee aan de laatste trends, maar nu ook op lingerie gebied. De hoge slip is helemaal hip. Wat vind ik zo fijn aan die hoge slips?

De hoge slip is helemaal hip

Met een hoge slip bedoel ik niet die onderbroeken die reiken tot aan je borsten. Dat zijn meer van die corrigerende slips. Nee, ik bedoel meer van die high waist slips. Jep, net als een high waist broek eigenlijk. Deze broeken komen vaak tot je navel en hetzelfde geldt dus voor een high waist slip.

Een hoog model onderbroek dus. En deze heb je dan ook weer in verschillende modellen: hipsters, strings, maar allemaal een hoog model. Je hebt super veel verschillende slips tegenwoordig. Maar voor nu springt de hoge slip er wel uit voor mij. Ik had er eerst helemaal niet veel, maar heb er nu wel een stuk of vijf.

hoge slip is helemaal hip

Bij de Hunkemöller zag ik ze voor het eerst. Of eigenlijk: mijn moeder had er daar eentje gekocht. Die zat haar mooi zeg! En ze vond hem ook zo fijn zitten. Ik dacht: ga ik ook proberen. In de sale scoorde ik een hoge slip/string achtig model. Het is dat je een onderbroek maar één dag draagt…

Voordelen

Mijn nieuw gescoorde slip zit echt heel fijn. En zo scoorde ik in de sale nog meer high waist slips. Ook bij Shein probeerde ik twee hoge slips. Maar deze vielen niet zo hoog uit als ik dacht… Helaas. Maar toch zitten ook deze fijn. Maar waarom ben ik ineens zo fan van dit model slip?

Zit fijn

Zoals ik al aangaf: ze zitten fijn. Doordat je deze hoog kunt optrekken zakt niks af of gaat de slip niet anders zitten. Hij blijft netjes op zijn plek zullen we maar zeggen, haha.

hoge slip is helemaal hip

Mooi lijntje

Mocht je een beetje je buik willen verbergen (ik weet dat mijn omgeving nu schreeuwt: Merle die heb je niet!), maar toch: na het eten heb ik die wel hoor…. Een hoge slip verbergt je buik een beetje. Je buik valt (ja hoe met je dat zeggen) mooi in de onderbroek. Hierdoor krijg je een mooi lijntje!

Sexy & vrouwelijk

En geloof me: je voelt je gelijk een stuk sexyer in dat ding. Wanneer je een hoge slip ziet hangen denk je: dat is totaal niet sexy. Nou doe hem maar eens aan. Dan zie je dat zoiets echt heel sexy en vrouwelijk is. Hello powerwomen!

hoge slip is helemaal hip

Hoge slips staan ook erg mooi in setjes. Tegenwoordig als je een bh koopt, kun je een bijpassende slip kiezen. Nu is er ook steeds meer keuze voor een hoge slip. Dat staat zo mooi in een setje. Echt heel vrouwelijk en elegant. Bij LASCANA op de site staan ook erg mooie items.

Warme buik?!

Haha en dan nog een reden die echt iets voor mij is: je krijgt een lekker warm buikje door de hoge slip. Ik ben echt een mens die bijna altijd en overal een hemd onder draagt. Mocht het straks iets warmer worden, dan zou ik een hemd kunnen laten zitten als ik een hoge slip draag. Heb je toch een gedeelte iets over je buik.

hoge slip is helemaal hip

Dus: niet overtuigd? Ik zou zeggen: probeer eens een hoge slip. En wie weet ben jij ook verkocht. Ik draag ze echt niet elke dag hoor (gaat ook lastig als je er maar 5 hebt, haha). Ik draag ook gewoon andere slips. Maar als ik een dag heb dat ik denk: ik wil iets sexy’s aan. Dan kies ik nu eerder voor een hoge slip dan een string. De hoge slip is helemaal hip!

Draag jij wel eens hoge slip?

[shopsuite_snippet id=5574]

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *