Daily Inspirations sieraden – een armband voor mijn dunne pols-

Daily Inspirations

Hoi! Armbanden draag ik niet zo vaak…. Waarom niet vraag je je af? Ik hou gewoon meer van kettinkjes denk ik. Op de één of andere manier past dat beter bij mij. En er is nog één reden waarom ik niet zo vaak armbanden draag: ik heb namelijk ontzettend dunne polsen. Gevolg hiervan is: armbanden passen niet vaak. Ze zijn eigenlijk bijna altijd wel te groot. Ja, tenzij er elastiek in zit, dan wil het wel. Maar andere armbanden zijn vaak te groot en kan ik zowat ophijsen tot aan mijn oksel (oké dat is wat overdreven, Merle). Maar nu heb ik toch een armbandje dat perfect zit om mijn dunne pols! Deze komt van Daily Inspirations. Kijk mee waarom deze past. En oké, ik heb ook een kettinkje uitgezocht…..

Bij Daily Inspirations zijn sieraden te vinden die uniek zijn. Wat maakt de sieraden uniek? De sieraden worden namelijk handgemaakt. Je kunt dus hele persoonlijke sieraden hier laten maken. Ook ik heb dit gedaan. Ik heb namelijk een armbandje laten maken met de tekst: live in the moment. Je kunt namelijk verschillende armbanden kiezen en daar je eigen tekst op laten zetten. Ik vond deze tekst wel mooi. Wij proberen hier namelijk vaak in het moment te leven.

Armband van Daily Inspirations

Daily Inspirations

Wat maakt de armband nou zo goed, dat deze om mijn dunne pols past? De armband is gemaakt van buigzaam puur aluminium. Je kunt de armband dus zo buigen dat deze om je pols past. Echt ideaal voor mij! Aan de achterkant is de armband open. Deze kan je dan om je pols schuiven en wanneer je hem om hebt, kan je de armband een beetje dicht buigen zodat deze dan goed aansluit om je pols.  Echt super handig!

Daily Inspirations

Daily Inspirations

Daily Inspirations

De armband die ik heb is zilver en kost €16,00. Je kunt maximaal 45 tekens op zo’n armband laten plaatsen.

En dan kon ik het natuurlijk niet laten om ook een kettinkje uit te zoeken. Nu ben ik ook wel fan geworden van chokers en laat ik nou net een mooie choker bij Daily Inspirations hebben gevonden! Een zwarte choker met een driehoekje eraan. Altijd mooi en past bij veel outfits. Ik vind het altijd handig en leuk om zo’n ketting erbij te hebben. Hij sluit ook mooi aan en ik vind dat goud ook wel mooi.

Choker van Daily Inspirations

Daily Inspirations

Daily Inspirations

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe sieraden van Daily Inspirations. Erg leuk dat je veel armbanden daar persoonlijk kan laten drukken. Naast armbanden en kettingen zijn er ook oorbellen te vinden en nog meer leuks. Neem zeker een kijkje op de site en zie wat er allemaal is. Je kunt ook nog workshops volgen bij Daily Inspirations.

Daily Inspirations

Eindelijk eens een armbandje wat ik dus vaker kan dragen en geen zorgen hoef te maken dat ik deze verlies, haha. Ook wel eens een fijne gedachte.

Wat vind jij van het armbandje?

* Dit is een gesponsorde post * 

 

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *