Cowboy boots – inspiratie looks

Hoi! Deze meid heeft weer een impulsaankoop gedaan hoor. Een paar cowboy laarzen. Ik had in mijn hoofd dat ik deze wilde en zag op internet een mooi paar suède cowboy boots staan. De dag erna waren ze al in huis. Oops. Waar ga ik deze mee combineren? In deze post wat inspiratie.

Cowboy boots

cowboy boots

Deze cowboy boots vond ik zo mooi door de kleur. Een lichte beige kleur en het is een suède stof. Precies de boots die ik in gedachte had. Maar waar ga ik deze onder dragen? Toen ik ze thuis ging passen, had ik een mom jeans aan. Niet echt een perfecte combinatie.

Jeans

De boots staan leuker onder een strakke jeans. En dan vooral onder een licht gekleurde jeans. Laatst had ik de boots aan tijdens een markt van Heppy met een licht gekleurde jeans en een bruine ‘teddy trui’ erop. Stond echt super leuk. Plus: de boots zijn ook nog lekker warm. Warmer dan een paar sneakers in ieder geval.

cowboy boots

Ook leuk lijkt mij om de boots dus onder een lichte jeans te dragen met een blouse erop. Een beetje een loshalende blouse met patroontje. Een beetje zoals deze blouse van Nukus. De groene kleur is helemaal in nu en dan dat patroontje erbij. Super tof met mijn beige boots.

Rok

Onder een rok lijkt mij de laarzen ook gaaf. Een beetje een lengte zoals deze rok van Jane Lushka. Een donkere kleur steekt ook mooi af tegen de lichte kleur laarzen. Hierop een bruine trui en een zwart jasje of bruin jasje erop. Ik heb zelf ook een rode rok of een panterprint rok. Ik denk dat de laarzen daar ook tof onder staan.

Jurk

En onder een jurk zijn de laarzen natuurlijk helemaal super. Onder deze lange jurk van Studio Anneloes moeten de laarzen ook gaaf staan. De jurk valt dan net iets over de boots heen. Maar ook onder mijn blauwe jurk staan de laarzen heel gaaf. Door de donkere kleuren komt de boots mooi uit. Ik houd ervan!

Zie, deze impuls aankoop is nog niet zo gek. De laarzen kunnen bij heel veel looks tof staan. Haha, en zo praat ik deze aankoop weer goed zullen we maar zeggen. En wie weet heb jij ook wat aan deze fashion tips wanneer jij een paar cowboy boots koopt.

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *