Choker: Ik heb er ook één! Van Lana’s Sieraden

 

choker

Hoi! Een choker…. een sieraad wat al een tijdje in is, maar ik moest er eigenlijk niks van hebben. Zo’n korte strakke ketting, nee het leek mij niks. Bij mij moeten dit soort dingen misschien eerst even landen en dan kom ik tot de conclusie dat ik het wel mooi vind. Ik had eerst de gedachte: gotic, hippie en weet ik het wat. Totdat ik online ging kijken en zag dat je deze sieraden heel leuk kan combineren en echt gaaf zijn.  Bij Lana’s Sieraden kun je sieraden online bestellen en er staan echt gave chokers op de site. Er zitten hier namelijk leuke bedeltjes aan en er zijn verschillende motieven. Van deze site wilde ik wel een choker.

Nieuwe choker van Lana’s Sieraden

 

choker
De choker die ik erg gaaf bij Lana’s Sieraden vond is deze zwarte dubbele choker met een schelpje eraan. De dikke band is van een fluwelen stof en is lekker zacht! En het bandje waar het schelpje aan zit is van een soort nep leer. En het schelpje is goud. Aan de achterkant zit een gewone sluiting net als bij veel andere kettingen. Hierdoor kun je hem nog strakker of losser stellen.

choker
Ik vind de ketting er mooi uit zien en hij zit mooi. Doordat je hem zelf kan stellen of strak of hoe los, zit deze altijd goed.

choker
De choker kun je bij veel outfits dragen. Door het schelpje eraan vind ik het een lekker zomers gevoel geven. Een leuke ketting om straks te dragen tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk!

Outfit bij de choker

choker
Deze outfit heb ik dan voor ogen. De ketting komt hier mooi naar voren. Ik vind het echt leuk! Het hemdje is lekker luchtig en mooi wit (komt van de Kult in Den Haag). Een zwarte high waisted short staat er netjes onder en dan blije gele schoenen die ik bij The Sting kocht. Ik hou ervan! De choker maakt de outfit helemaal af!

 

choker

Ik ben toch echt gevallen voor de chokers. Leuke sieraden die bij veel outfits leuk staan. Deze van Lana’s Sieraden vind ik extra leuk door de dubbele band en het schelpje eraan. Leuk voor de zomerse dagen. Ik ga de choker zeker vaak dragen en eens rondkijken naar meer. Want, tja… ik ben ook voor deze trend gevallen, hihi.

Wat vind jij van chokers?

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Ik vind ze erg mooi! Hij staat jou ook heel goed. Zelf zou ik het denk ik niet goed kunnen dragen, omdat ik het niet fijn vind om iets straks om mijn hals te hebben.

  2. Hij is echt leuk! Ik heb ook zo’n zelfde choker, maar dan een driehoek als hanger. Ik kwam het tegen bij zo’n winkeltje die ook Koreaanse beauty producten verkocht. Ik kwam hem tegen en was eigenlijk al wel verkocht, maar twijfelde. Had er spijt van en kwam snel weer terug en liet hem dit keer niet liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *