Casual look: rode top met jeans – NA-KD items –

Hoi! Vandaag even een heerlijke casual look. Ik heb namelijk een fijne back to work outfit na de feestdagen. Je hebt dagenlang in een jurkje en op hakken rondgelopen en nu… Even gewoon een fijne jeans en mooie top. Maar we blijven wel een beetje in stijl met een rode kleur en leuk riempje! Bekijk de foto’s van mijn casual look.

Casual look

Ik liet je al eerder een outfitpost zien met items van NA-KD, maar ook in deze post draag ik kleding van hen. Ik heb een hele fijne broek en mooie top ontvangen. En deze matchen zo leuk samen. Een heerlijke look voor naar werk of gewoon thuis. Moet je plotseling de deur uit? Dan zie je er met deze look heel leuk uit!

Skinny jeans

Ik draag dus een jeans van NA-KD. Dit is een skinny model en sluit super mooi aan. Het is een wat donkere kleur en die heb ik niet echt veel. Dat is wel handig en zeker in de winter vind ik een donkere jeans wel mooi. De onderkant is een beetje gerafeld en komt tot mijn enkel. Jep, op de foto’s zie je er niet veel van, omdat ik er laarsjes onder draag, haha. En natuurlijk een high waisted model. Ik draag bijna niet anders, haha. De top kan hierdoor ook heel leuk in de broek. De riem door de broek maakt het af. Deze is van My-Jewellery.

 

casual look

Rode top

De top is echt zo mooi. Deze voelt zo fijn aan en draagt heerlijk. Wanneer je de top uitvouwt lijkt het wel een kinder truitje (woorden van mijn ouders en Thijs, wahaha). De trui oogt dan heel smal, maar is super rekbaar. Als je deze aandoet sluit deze mooi om je lichaam heen.

De strepen die over de top lopen vind ik erg leuk. Het is ook helemaal mijn kleurtje dit. De top heeft een iets trutle neck. Heel erg gaaf! Het is niet een heel dik truitje. Voor binnen is deze prima en zeker als je hard aan het werk bent. Anders is de top wel wat frisjes.

casual look

Ja, ik vind deze casual outfit helemaal leuk. Het pas helemaal bij mij en zal het vaak dragen. Heerlijk! Zeker naar mijn werk is dit handig.

Wat draag jij veel naar je werk? Ook casual?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

19 reacties

  1. Leuke outfit! Naar kantoor ga ik altijd wel op netjes: ik ben een jurkjesmeisje en draag bijna dagelijks een jurkje. Naar kantoor vrijwel altijd een jurkje met colbertje erop. In het weekend meestal ook een jurkje, maar dan zonder colbertje :-). Zelden een spijkerbroek in het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *