Blogger outfit- een dagje bloggen-

blogger outfit

Hoi! Een echte blogger outfit. En dan bedoel ik niet zo’n fashionable outfit die je vaak ziet bij fashionbloggers. Nee, in deze outfitpost laat ik jullie een outfit zien die ik graag draag tijdens het bloggen. Wanneer ik dus thuis een blogdagje heb. Vaak trek je dan wat ‘makkelijks’ aan. Maar nog wel een outfit, mocht je onverwacht de deur uitmoeten, dan kan dat nog. Goeie omschrijving weer Merle…. Kijk maar mee naar mijn blogger outfit tijdens een blogdagje op de bank. Onze nieuwe bank wel te verstaan!

Don’t hurry be happy

blogger outfit

Blogger outfit

En wat draag ik dan graag tijdens een dagje thuis bloggen op de bank? Een lekkere trui! De trui die ik nu graag aan heb, komt van de New Yorker. Deze scoorde ik toen we in Duitsland zijn wezen winkelen. De tekst die erop staat vind ik zo bij mij passen, haha. Don’t hurry, be happy. En daarbij een luiaard. Ik ben echt helemaal fan van dat beest. Een luiaard is zooooo funny en cute, hihi. Deze trui moest ik gewoon hebben. En dat voor maar 10 euro!

blogger outfit

blogger outfit

Een joggingbroek zou daaronder natuurlijk het lekkerst zijn, maar mocht je nu plots de deur uit moeten, dan heb je niet echt zin om je snel om te kleden. Daarom heb ik mijn favo jeans aan. Deze komt ook van de New Yorker en zit super fijn! Een gemakkelijke jeans en zo zie je er ook nog oké uit, mocht je weg moeten.

blogger outfit

Natuurlijk draag ik wel fijne sloffen. Over deze vrolijke unicorn sloffen staat al een artikel online!

blogger outfit

Van top tot slof

blogger outfit

Mama ik hoop dat je nu even wegkijkt, want ja ik sta op onze nieuwe bank….. Oeps haha. Zo kan je mijn hele blogger outfit zien!

blogger outfit

blogger outfit

Nog even over deze broek. Er zit blijkbaar een push-up effect in. Niet gezien toen ik deze broek kocht, haha. Maar eerlijk…. ik zie het niet echt. De zakken zitten volgens mij optisch hoger waardoor je een push-up effect krijgt…. Goed. Het is een leuk idee. Laten we het daar maar op houden.

blogger outfit

De foto’s zijn op onze nieuwe bank gemaakt. Daar zit een fijn hoekje in, waar ik lekker kan zitten bloggen. De oud-roze kussen passen mooi bij de donker bruine kleur van de bank. Ja, ik vind het een mooie bank en hij dit ook nog eens goed! Een fijn bank om op te bloggen, haha.

blogger outfit\

En ohja, morgen komt een video online van een blogdagje van mij. Wat doe ik allemaal op een vrije dag wanneer ik ga bloggen. Houdt mijn YouTube kanaal in de gaten voor de video!

Heb jij ook een fijne blogger outfit? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1146

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *