Blogger jurk outfit – jurkje met jasje

 

Hoi! Een blogger jurk outfit. Dat klinkt als muziek in de oren voor vele bloggers lijkt mij. Voor mij ook, hihi. Een paar weken geleden was ik in Volendam. In die vlog had ik al aangekondigd iets heel leuks en bloggersachtigs gekocht te hebben. In de video daarna kon je de blogger jurk al zien. Ik liet hem snel even in de video zien, maar niet heel uitgebreid. Daar is deze blogpost voor. In deze outfitpost laat ik zien hoe ik het blogger jurkje combineer en hoe leuk dat jurkje gewoon is!

Mijn blogger jurk outfit bestaat dus uit een jurkje met het woord ‘blogger ‘ erop. En daaronder staan 5 sterren. Echt super leuk en grappig! Het jurkje vond ik bij en super schattig winkeltje in Volendam : boetiek t’ keldertje. We waren wat aan het rondneuzen daar en ineens viel mijn oog op dit jurkje. So cute. Over de kleur twijfelde ik eerst, maar toen ik de jurk aan had, was ik verkocht! De kleur staat mij en de jurk zit super leuk. Het is goede kwaliteit stof en voelt wat dikker aan. Ik kan hem dus prima het hele jaar door dragen.

Met een panty eronder kan dat prima. Sneakers erbij en super leuk! Sneakers maken de outfit net wat stoerder, maar met laarsjes lijkt mij deze blogger jurk outfit ook heel leuk. Wanneer het wat kouder wordt, is het jurkje heel leuk te combineren met een jasje. Een leren jasje, spijkerjasje of zoals ik hier draag een wit spijkerjasje. Dit spijkerjasje deel ik eigenlijk met mijn moeder hihi. Super handig dat mijn moeder en ik ongeveer dezelfde maat hebben. Dit jasje komt ook nog eens van de Paisley! De winkel waar ik werk ;). Een beetje Volendam meets Doetinchem in deze outfit ;).

Blogger jurk outfit


De foto’s zijn gemaakt in Doetinchem in de stad. Bij een stukje park in de stad met leuke fonteintjes. Thijs heeft de foto’s gemaakt en maakte ook nog deze gave foto van een fontein. Heel mooi gemaakt!

blogger jurk outfit

De blogger jurk outfit vind ik echt heel erg tof! Een leuk jurkje met zelfspot voor bloggers hihi. De kleur vind ik ook erg gaaf. Mooie kwaliteit stof en zo leuk te combineren met verschillende jasjes. I’m happy! Een outfit door heel Nederland hihi (Volendam-Doetinchem). Heerlijk!

Wat vind jij van de blogger jurk outfit?

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *