Black and yellow dress outfit

black and yellow dress

Hoi! Ik heb een super leuk nieuwe jurkje! En in deze post laat ik je deze zien: mijn black and yellow dress outfit! Jep, mevrouw heeft een nieuw jurkje erbij. Deze heb ik een tijdje terug (geloof midden februari) al gekocht, maar het was steeds niet echt mooi weer om het jurkje aan te doen. Nu is de lente echt begonnen en zien we het zonnetje steeds meer. Dan kan ik mijn nieuwe jurkje aan! Ik laat je zien hoe ik het jurkje style. Bekijk mijn black and yellow dress outfit.

H&M jurkje

Het jurkje komt van de H&M en kost maar €14,99. Voor een jurkje vind ik dat totaal niet duur. Super leuk! Het is een zwart jurkje en de stof is een beetje van die ribstof. Het jurkje is super soepel en sluit heel mooi aan. Een wat strak zittend model dus. Ik kocht hem daarom ook een maat groter dan ik normaal heb, haha. Anders kon ik mij er heel lastig in bewegen. En dat is niet handig dacht ik zo.

black and yellow dress

Het leuke detail aan het jurkje is de gele en witte streep aan de zijkant. Geel zie je nu super veel als lente en zomerkleur, dus hoe leuk is dat?! De lengte van de jurk is goed. In deze outfit draag ik er een panty onder, maar ik kan het jurkje ook zonder dragen. Als het straks mooier weer is, is het een heerlijk zomer jurkje. Doordat hij wat strak zit, moet ik wel even uitkijken met ondergoed, haha. Strikjes en alles zie je er goed ‘doorheen’.

Black and Yellow dress outfit

black and yellow dress

In de black and yellow dress outfit draag ik nog een spijkerjack over het jurkje. Dat kan prima en vind ik ook heel gaaf staan. Het jurkje is wat sportief en het destroyed spijkerjack wat stoerder. Ik hou ervan! Daaronder draag ik sneakers. Vind ik wat leuker staan onder zo’n jurkje moet ik zeggen.

Ik vind het een leuke look en kan niet wachten op het mooie weer, als ik het jurkje zo aan kan. Echt super leuk! Het is wel even wennen voor mij om wat meer jurkjes te dragen, maar het bevalt mij wel, haha. Bij de H&M hebben ze nog meer van dit soort jurkjes. Ik denk dat ik er nog eens even ga kijken….

Draag jij graag jurkjes? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *