Beach please outfit – shortje en slippers

beach please outfit

Hoi! Beach please outfit. Ja, met het mooie weer willen we graag naar het strand toch?! Nou heb ik daar wel een hele toepasselijke outfit bij! Bij de Hunkemöller heb ik namelijk super gave slippers gekocht! Met de tekst: beach please. Echt zo leuk! En nu heb ik daar natuurlijk een leuke outfit bij bedacht. Een outfit die je misschien kan dragen wanneer je naar het strand gaat of gewoon lekker wanneer je de stad of iets in gaat. En er zit een gaaf item uit Amerika in. Ik zou zeggen: beach please!

beach please outfit

Items zijn van:

Een echte zomers outfit is dit, moet ik zeggen. Lekkere lichte kledingstukken en een beetje een gebruinde huid al. Love it! De slippers in deze outfit komen dus van de Hunkemöller. Deze vind ik echt zo gaaf. En al helemaal toen er 20 % korting af ging en daarna nog eens 5 euro (shoptegoed dat ik gespaard had). Uiteindelijk heb ik 7 euro voor de slippers betaald! De outfit heb ik een beetje aangepast aan de slippers.

Ik draag een witte top met spaghettibandjes van een winkel in Den Haag volgens mij. De Kult ofzo? Ja, volgens mij heb ik dit hemdje daar vorig jaar gekocht. Een luchtig wit hemdje met een leuk detail aan de achterkant. Daaronder draag ik een shortje uit Amerika. Deze heb ik daar gekocht bij de Forever21. Volgens mij was deze omgerekend 15 euro. Een leuke prijs voor dit gave shortje. Het is een lichte denim kleur met een soort open zijkanten. Een leuk speels effect! En verder kan een zonnebril niet ontbreken bij een beach please outfit. Kijk verder mee naar de foto’s.

Beach Please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

beach please outfit

Een echte beach please outfit. Onder deze outfit zou je namelijk prima je bikini kunnen dragen, wanneer je naar het strand gaat. Ik vind zo’n lichte outfit ook wel wat hebben. Alleen een klein probleempje bij het shortje. Dit is een highwaisted model en een beetje baggy. Door de knipsels aan de zijkant, gaan er aan de voorkant flapjes omhoog staan. Ik heb dit al door middel van strijken proberen te verminderen maar ze gaan toch nog iets omhoog staan.  Iemand een tip hiervoor?? Maar verder een fijne outfit voor de warme dagen!

beach please outfit

Wat vind jij van de beach please outfit? 

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

15 reacties

  1. Dat topje vind ik er heel tof uitzien, lijkt zo speels en luchtig met die 2 laagjes. Een licht jeans-kleurige short in een heel dun stofje heb ik deze zomer ook gekocht, dat combineert ook zo makkelijk met van alles 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *