Unieke armbanden van Creatief Tijssen

 

unieke armbanden van Creatief Tijssen

Hoi! unieke armbanden van Creatief Tijssen. Via instagram zag ik deze leuke armbanden al voorbij komen. Zo vaak gezien en telkens vond ik ze leuk. Maar ik vond ze niet alleen leuk,  nee. Mijn moeder vindt deze armbanden ook wel mooi! Ik heb vrij dunne polsen en draag (vaak daarom) niet veel armbanden. Om eerlijk te zijn, ben ik meer een ketting mens, haha. Maar deze armbandjes zijn leuk! Misschien iets om te delen met mijn moeder dacht ik zo? En voor ik het wist lagen er 3 schattige armbandjes in de brievenbus. Mijn moeder showt ze graag voor jullie!

Unieke armbanden van Creatief Tijssen

unieke armbanden van Creatief Tijssen
Manon Tijssen is de eigenaresse van de webshop: creatieftijssen.nl. Hier verkoopt ze zelf gemaakte sieraden. Je kunt zelf aangeven wat jouw wensen zijn qua sieraad en zij maakt het voor je.  Niet alleen armbanden, maar ook kettingen, oorbellen, enkelbandjes, sieraden voor mannen en nog andere accessoires. Zo heb je zeker een uniek sieraad. Via de site kun je dus wat bestellen en met een paar dagen heb je de sieraden in huis. Ze maakt ook op maat gemaakte sieraden. Echt super handig! Dit kan als cadeautje of voor jezelf. Altijd leuk toch, dacht ik zo.


unieke armbanden van Creatief Tijssen
Samen met mijn moeder heb ik een armbandje uitgezocht die we mooi vonden. Manon heeft er zelf een leuk setje van gemaakt en dus nog twee armbanden erbij gevoegd. Heel erg leuk! We hebben voor een roze dubbele armband gekozen. Degene die onderaan ligt. Een licht roze kleurtje met kraaltjes die je dubbel wikkelt om je arm. De andere twee armbandjes zijn erbij gekomen en matchen super goed! Links bovenin zie je ook een hele licht roze armband. Deze is wat dikker en draag je ook dubbel. En rechts bovenin een iets donkerder roze armbandje. Deze is met elastiek. Dat armbandje is iets meer ideaal voor mijn dunne polsen ;).

De armbanden om de arm

unieke armbanden van Creatief Tijssen

unieke armbanden van Creatief Tijssen

unieke armbanden van Creatief Tijssen

unieke armbanden van Creatief Tijssen
De unieke armbanden van Creatief Tijssen staan heel leuk bij elkaar. Deze kleurtjes matchen bij veel outfits en zijn makkelijk te combineren. Aan één armbandje zit zelfs de naam van Manon aan. Wat ook erg leuk en handig is: bij je bestelling krijg je ook een kaartje waar onderhoud en tips op staan. Er staat op hoe je de sieraden mooi houdt. Dat is echt handig! Iets wat ik nog niet vaak gezien heb, bij sieraden webshops.

unieke armbanden van Creatief Tijssen

Benieuwd geworden naar de webshop en de sieraden? Neem dan zeker een kijkje op creatieftijssen.nl Er is veel keus en alles is van goede kwaliteit. Mijn moeder en ik gaan deze armbandjes met plezier dragen. Misschien zijn het iets meer lente/zomer armbanden , maar die tijd komt ook wel weer ;). En nu we deze armbanden in huis hebben, moet ik misschien wat meer armbandjes gaan dragen haha. Ze staan namelijk best leuk!

Wat vind jij van de unieke armbanden van Creatief Tijssen? 

 

* Dit is een gesponsorde post * 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *