Amerika shoplog 2019 Fashion!

Amerika shoplog

Hoi! Yes, de eerste Amerika shoplog! Tja, het is je vast niet ontgaan dat ik het één en ander geshopt heb in Los Angeles. En ik ben niet de enige! Rianne (mijn schoonzusje) kan er ook wat van, haha. Samen hebben we aardig wat leuke items op fashion gebied gescoord in Los Angeles. Vandaar deze Amerika shoplog met eerst alleen maar fashion items!

Winkelen in Amerika is echt een groot feest zeg. De winkelcentrums zijn daar zo groot en zo veel toffe winkels. We zijn op zaterdag in de vakantie naar een groot winkelcentrum genaamd: Westfield geweest. Hier heb ik veel kleding gekocht. We hebben in 6 uur dat we daar waren, maar 5 winkels gehad! Wahaha, hier krijgen we dat voor elkaar. Tja, elke winkel is ook zo groot. Daar kan je al uren in rondlopen zeg. Ohja en we hebben ook nog geluncht in die tijd hoor.

De dag erna zijn we op naar Las Vegas bij de Outlets gestopt. Hier zijn we goed geslaagd bij de Levi’s en de Michael Kors! En tussendoor hebben we ook wat kleine souvenirtjes en dingetjes gescoord. Kijk eerst maar eens mee naar onze gekochte fashion items in de Amerika shoplog.

Amerika shoplog 2019 Fashion

Vond je deze eerste Amerika shoplog al leuk? Doe dan een duimpje omhoog! En vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Alle vlogs van Amerika staan al online en volgende week komt de tweede Amerika shoplog online. Maar dan met beauty en food. Jep, we hebben ook weer aardig wat eten ingeslagen. Dat laten we zien en we gaan Oreo koekjes proeven.

Ik ben heel blij met al mijn gekochte spullen en Rianne ook. We hebben beide ook voor deze vakantie gespaard. Vandaar dat we het één en ander gekocht hebben. We hebben hier echt naar toe geleefd. Met veel van deze items zal ook vast een outfit post komen!

Waar zou jij graag gaan shoppen in Amerika?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *