Verenigde Staten outfit – zomerse outfit met de Verenigde Staten vlag

Verenigde Staten outfit

Hoi! Ja, zoals ik al meerdere malen heb aangekondigd ga ik naar de Verenigde Staten! Wil je meer weten waarom, hoe en wat? Lees dan zeker even mijn vorige artikel daarover. Tijdens het inpakken van mijn koffer heb ik natuurlijk zorgvuldig gelet op welke outfits ik mee zou nemen. Nu is het lekker weer daar in de Verenigde Staten. Dus de zomerkleding kan mee! Dat is ook nog eens handig, want dat weegt minder! Ik zeg: meer kilo's om daar wat te kopen, haha. Ik vond het wel grappig om dan een echte Amerikaanse outfit samen te stellen in mijn ogen..... Een outfit die ik daar fijn kan dragen. En deze  outfit deel ik graag met je!

Primark items

Amerika outfit

Nu ik deze outfit eens terugkijk, bedenk ik mij dat bijna alles van de Primark komt, haha. Het jasje (jep, die zag je al eens eerder voorbij komen in deze outfit). En dat maakt de outfit meteen Amerikaans. De vlag van de Verenigde Staten is verwerkt in dit spijkerjack. Dat vind ik super grappig en leuk! Dit spijkerjack kan ik dan mooi over de outfit heen doen, wanneer het wat kouder wordt. Of het echt koud wordt in de Verenigde Staten weet ik niet echt. Het wordt in ieder geval lekker zomers weer. In de avond zal het denk ik wel afkoelen.

Het topje en de short zijn dus ook beide van de Primark. De rode kleur van het topje vind ik wel leuk bij het spijkerjack passen. En een destroyed short staat wat stoerder en ik krijg er een Amerikaans gevoel van, hihi. Qua schoenen draag ik sneakers, want dat loopt gewoon lekker. Aangezien we het één en ander willen zien, wil ik wel schoenen aan die lekker lopen. Deze schoenen heb ik denk ik 2 of 3 jaar geleden bij de Sacha gekocht. En ze zien er nog steeds mooi uit en lopen lekker!

Nou, verder spreken foto's vaak voor zich denk ik, hihi.

De outfit foto's

Amerika outfit

Amerika outfit

Amerika outfit

Amerika outfit

Amerika outfit

Deze outfit zal ik dus zeker meenemen in mijn koffer. En wat ik verder ga dragen in de Verenigde Staten? Hemdjes, shortjes, rokjes. Eigenlijk heb ik niet zo veel nodig, want ik ben er maar één week. En ik zal daar zeker ook shoppen, dus zal er ook kleding bij komen, haha. Hopen dat mijn koffer niet te zwaar wordt!
En al mijn avonturen van de Verenigde Staten zal je snel gaan zien!

Amerika outfit

Krijg jij ook een Amerikaans gevoel bij deze outfit? 

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *