Airdate sweaters: Interview met Irene Hin

Airdate sweaters

Hoi! Vandaag een interview met een influencer/ blogger, zangeres en fashion stylist Irene Hin. Waarom heb ik een interview gedaan met haar dan? Nou, ik wilde dolgraag meer weten over de nieuwe sweater collectie van Airdate. Zij hebben namelijk nieuwe sweaters ontworpen samen met drie bloggers/influencers. En één daarvan is Irene Hin. Ze vertelt meer over de Airdate sweaters en over wat ze precies allemaal doet!

Airdate sweaters in samenwerking met bloggers

Airdate Amsterdam is een modemerk voor vrouwen en mannen. Het merk is te vinden bij Man at Work. En nu lanceert het moderne merk in samenwerking met drie bloggers een sweater lijn. De drie bloggers zijn: Benthe Liem, Celeste van Joost (Celmatique) en Irene Hin. Zij hebben exclusieve Airdate sweaters ontworpen en deze zijn nu te koop.

Het zijn frisse en speelse sweaters en dat past helemaal bij Airdate. Deze bloggers zijn gekomen om de sweaters te ontwerpen, omdat zij een frisse style hebben en dit matcht met Airdate. Het merk lanceert dus nu de one-of-a-kind capsule collection. De sweater van Celmatique heeft een kleurrijke twist, Benthe heeft een sportieve look en Irene gaat voor een stoere sweater. Elke sweater is een weerspiegeling van de persoonlijkheid van de bloggers.

Benthe Airdate sweater
Celmatique Airdate sweater
Irene airdate sweater

Ik hou van sweaters. Echt heerlijk voor in de winter. En deze sweaters zijn helemaal leuk, omdat ze sportief en vrolijk zijn. Ik had nog nooit van het merk gehoord, but i like it ! Ik wilde graag meer over de sweaters en het ontwerp proces weten. De sweater van Irene sprak mij het meeste aan, dus heb ik een interview met haar gedaan. Ik vroeg haar van alles over de sweaters, haar style en natuurlijk haar werk. Lees je mee?

Interview met Irene:

Als eerst, wie ben je ? Wat is je blog en waar blog je over?

Ik ben Irene, 22 jaar en woon in Amsterdam. Ik zing, doe af en toe wat modellenwerk en klus daarnaast bij als stylist. Op mijn Instagram probeer ik daarom mijn liefde voor fashion en muziek te uiten en mensen daarin te inspireren.

De sweater die jij ontworpen hebt met Airdate, hoe ben je bij dit ontwerp gekomen?

Ik laat mij persoonlijk vaak inspireren door Amerikaanse fashiontrends. Hoewel ik er zelf niet vaak ben geweest, ben ik gek op de Amerikaanse vibes. Vandaar dat ik de bedrukking van AIRDATE in de Amerikaanse vlag heb verwerkt.  Daarnaast draag ik zelf eigenlijk alles altijd oversized, mijn ontworpen sweater valt daarom lekker groot en zit mega comfy!

Hoe goed past de sweater bij jou?

Doordat ik zelf mocht bedenken hoe mijn droomtrui eruit moest komen te zien, past hij denk ik automatisch heel goed bij mij. Ik vind het altijd tof om iets in mijn outfits te hebben wat opvalt, ik vond daarom dat mijn sweater iets moest hebben waar je oog meteen op valt: daarom heb ik bijvoorbeeld gekozen voor de grote sterren op de mouwen.

Het proces van een sweater ontwerpen hoe gaat dat?

Doordat de samenwerking natuurlijk met Airdate samen is, hebben we eerst samen overlegd wat voor soort sweater het moest worden. Samen ga je dan door kleuren, materialen en stoffen heen. Als dat gekozen is, richt je je op de bedrukking. Voor mij was het al gauw duidelijk dat dat iets met kleur moest zijn. Ik gaf aan welke richting ik op wilde met de bedrukking/ eventuele tekst of symbolen en Airdate ging vervolgens aan de slag met het tekenen van de ontwerpen. Uiteindelijk na een paar keer een aantal aanpassingen te doen, vind je dan het perfecte ontwerp.

Wat draag jij graag in de winter aan kleding? 

In de winter draag ik het liefst grote warme truien. Soms wollen truien, bijvoorbeeld gecombineerd met een toffe blouse eronder, of juist een mega grote hoodie. Qua schoenen leef ik echt op mijn dr. Martens (in de zomer trouwens ook). Verder zul je mij de hele winter zien lopen in mijn grote Teddy jas, die is zooo fijn.

Wat is een echte must have?

Vooral in de winter zijn mooie leren handschoenen voor mij een echte must have. Zeker voor op de fiets of scooter vind ik niks vervelender dan van die enorm koude handen. Daarbij maken ze je outfit gewoon af. Tenminste, als het mooie handschoenen zijn dan ;-).

Je hebt nu een trui ontworpen in samenwerking met airdate, wat zou nog meer graag eens ontwerpen?

Ik ben echt gek op aparte (leren) jasjes. Dus als ik in de toekomst nog iets zou mogen ontwerpen dan zou dat een tof jasje zijn!

Tot slot: heel erg bedankt voor het interview en waar kunnen we de sweaters ook alweer halen? 😉

Heel erg graag gedaan 🙂 Je kunt mijn sweater scoren in een van de Man at Work winkels, of op de website van Airdate!
Nou, ik wilde je nog vertellen waar je deze toffe sweaters kan krijgen, maar dat heeft Irene al mooi verteld ;). De style van Irene vind ik echt tof. Je kunt haar volgen op Instagram  (@irenehin) en je laten inspireren door haar style. Love it! De sweaters zijn trouwens vanaf 31 oktober al te koop, dus ze liggen al in de winkels of zijn al via internet te bestellen ;). Een heerlijk fijn winteritem, waar we nu wat meer over weten !
Wat vind jij van de Airdate sweaters?

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *