Adidas ZX Flux sneaker wishlist

outfit foto's met mijn vriendje

Hoi! Een tijdje terug heb ik Adidas sneakers besteld. Ik ben normaal nooit zo van merkschoenen, maar op de één of andere manier vind ik Adidas een mooi merk schoenen. Een sportieve stijl, maar leuk en speels op de één of andere manier. In dit artikel vertel ik je wat meer over mijn liefde voor Adidas sneakers en welke sneakers mij opvielen van een nieuwe lijn en die op mijn wishlist staan.

Adidas sneakers

Zelf heb ik een Adidas paar die wit zijn met en panterprintje. Deze zijn van de Adidas Originals lijn. Ik vind ze echt heel erg leuk en mooi! En heel erg belangrijk: ze zitten echt super fijn. Ik kan er zeker de vierdaagse mee lopen, haha. Dat vind ik altijd wel belangrijk aan sneakers: ze moeten goed zitten en fijn lopen. Ik merk gewoon dat Adidas sneakers dat voor mij doen. Ik heb best kleine en smalle voeten en met een zooltje erin zitten de Adidas sneakers gewoon perfect voor mij!

Adidas ZX FLUX

Wanneer ik uitgekeken ben op deze Adidas sneakers, zou ik graag nieuwe willen. Hoewel ik mij niet kan voorstellen dat ik op dit paar uitgekeken raak, haha. Een leuk paar Adidas sneakers erbij dan. Dat is ook wel een goed idee! Ik was wat aan het rondkijken en zag de Adidas ZX Flux sneakers. Een sportief model, maar zeer leuk! De perfecte balans tussen hardlopen en street style. 

De Adidas ZX-serie is al een serie die sinds de jaren 80 op de markt is. In 2014 deed Adidas een nieuwe toevoeging aan de ZX-serie: de Adidas ZX Flux. Hoewel de ZX-serie begon met een reeks technologisch geavanceerde hardloopschoenen voor alle soorten hardlopers, is de ZX Flux als een verademing omdat hij de eerste in de serie is die de hardloopprestaties en streetstyle in balans houdt. Het DNA van het origineel werd behouden: zo maakt de ZX-Flux gebruik van de moderne technologie en behield de essentiële kenmerken van het origineel zoals de hak van TPU-hielen en de technologie van het torsiesysteem.

De  ZX Flux voor dames sneakers lijken een beetje op hardlopen schoenen, maar dan toch ‘draagbaar’ voor gewoon overdag. Een wat stoerdere en sportiever sneaker. Zoiets heb ik nog niet eerder gehad en lijkt mij wel heel leuk! Een leuke toevoeging aan mijn schoenenstash denk ik zo. De volgende modellen vind ik wel erg gaaf:

Adidas ZX Flux Decon

Adidas ZX Flux

Deze print op de sneaker vind ik heel gaaf. Ik heb een zebraprintje altijd leuk gevonden en dan helemaal op een sportieve sneaker.

Adidas ZX FLUX W

Adidas ZX Flux
Deze kleur vind ik zo leuk! Schattig zalm roze en natuurlijk een sportief model. Dat vind ik een leuke en grappige combinatie.

Adidas ZX Flux Weave

Adidas ZX Flux

Het paarse detail aan de achterkant vind ik hier zo leuk. Een zwarte sportieve sneaker is altijd leuk, maar deze heeft net dat beetje extra door de paarse achterkant.

 Zx Flux Ro W by Adidas Originals

Adidas ZX Flux

Deze zijn gaaf hé?! Die tekst erop verwerkt en de grove letters. Ik vind deze wel stoer ja!

 

Tja, een mens moet wat te wensen hebben toch? Over deze sneakers ga ik lekker verder dromen. De Adidas ZX Flux lijn heeft iets sportiefs, stoers en toch vrouwelijks om gewoon ‘zo’ te dragen. Ja, dat vind ik leuk!

Welke sneaker staat er op jouw wistlist?

* dit artikel bevat een samenwerking*

 

 

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *