New: Adidas Originals iPhone hoesjes!

Adidas Originals iPhone hoesjes

Hoi! Nieuwe iPhone hoesjes, altijd leuk toch? Zo denk ik vaak als Apple fan, haha. Ik ben echt dol op nieuwe telefoonhoesjes. Hoewel ik nu een telefoonhoesje heb, die er al een tijdje op zit. Misschien komt dat omdat mijn logo daarop staat en zo kan ik een beetje reclame maken, haha. Ik heb een iPhone 7 plus en mijn vriend heeft de nieuwste iPhone X! Beide Apple fans dus en dol op nieuwe iPhone hoesjes. Daarbij ben ik ook wel fan Adidas. En laat Adidas net met een nieuwe lijn iPhone hoesjes zijn gekomen: Adidas Originals iPhone hoesjes!

Adidas Originals iPhone hoesjes

De nieuwe Adidas Originals iPhone hoesjes zijn beschikbaar voor de iPhone 6, 6s, 7, 7 plus, 8, 8 plus en de iPhone X. Dat komt even goed uit, haha. Ik heb een 7 plus en Thijs een X. Beide kunnen dus lekker neuzen tussen de nieuwe Adidas Originals telefoonhoesjes van de herfst/winter 2018-2019 collectie! Deze lifestyle collectie bestaat uit vernieuwde Classics covers, de nieuwe Samba Ros en heldere productlijnen met bloemen en metallic prints. En verder zijn de covers uit de Adicolor-lijn beschikbaar in nieuwe kleuren.

Dat klinkt goed! Ik heb zelf een paar Adidas sneakers en een iPhone. Dus hoe gaaf is dan een bijpassend telefoonhoesjes. De volgende hoesjes vind ik wel gaaf!

Classics

Adidas Originals iPhone hoesjes
Oké dit hoesje vind ik eigenlijk meer bij mijn vriend Thijs passen, haha. Een stoerder hoesje met heel groot het Adidas logo. Dit hoesje is van de Classics lijn. Deze covers hebben een suèdezacht uiterlijk en flexibele randen. Heel erg fijn dus. En deze hoesjes zijn verkrijgbaar voor €24,95. Maar naast deze zwarte kleur heb je deze hoesjes nu ook in: clear-sky blue, trace maroon en grey.

Adidas Originals iPhone hoesjes
En dan vind ik de clear-sky blue variant wel heel mooi!

Samba Rose

Adidas Originals iPhone hoesjes
Deze Samba covers zijn speciaal ontworpen om als accessoire te dragen bij de legendarische Adidas Samba- sneakers. Deze hoesjes hebben een buitenkant met leather look en hebben flexibele TPU-randen. Terwijl de Samba Rose cover een soortgelijke constructie heeft maar met luxere accenten. Zoals: een buitenzijde met leerachtig materiaal en een slangenprint reliëf. Die zie je ook hierboven en deze vind ik wel heel gaaf. Zeker door de slangenprint. Deze cases zijn verkrijgbaar voor €27,95.

Metallic clear

Adidas Originals iPhone hoesjes
Deze beschermende cover is gemaakt van ultralicht TPU en is schokbestendig. Het logo van Adidas is over de gehele cover terug te vinden en deze is te verkrijgen voor €19,95. Ik vind deze echt heel tof en zeker omdat deze ‘doorzichtig’ is. Je ziet dan het Apple logo en Adidas, haha.

 

Adidas Originals iPhone hoesjes

Maar dan heb je ook nog een bloemenvariant. Deze is ook van ultralicht schokbestendig TPU gemaakt. En deze vind ik ook erg leuk en cute!

Adicolor

Adidas Originals iPhone hoesjes
En dan heb je nog de Adicolor Originals klassiekers. Deze zijn gemaakt van flexibel TPU en stevig PC met aan de buitenkant een canvastextuur. De covers hebben het Adidas logo en passen perfect bij de Adidas kledingcollectie van dit seizoen en zijn te koopt voor €24,95. En dit zijn de vijf nieuwe kleuren: orange, maroon, trace green, clear mint en clear pink. Ik vind de meest linker (orange) en de meest rechter (clear pink) het leukst. Hele toffe kleuren!

Dat waren dan de nieuwe Adidas Originals iPhone hoesjes. Ik vind ze echt heel tof en zeker heel leuk als je Adidias sneakers draagt en dan een bijpassend telefoonhoesje hebt. Een heel tof idee. Vind jij deze Adidas Originals iPhone hoesjes ook zo tof? En welke zou jij dan graag willen en matchen met je Adidas sneakers? Laat een reactie achter. Dat zou ik heel leuk vinden!

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *