9 Must haves voor iedere vrouw, die niet mogen ontbreken in de kledingkast

9 must haves voor iedere vrouw

Een gastartikel over 9 must haves voor iedere vrouw, die niet mogen ontbreken in de kledingkast. 

Zoals modeontwerper Michael Kors ooit heeft gezegd. Het grootste deel van je gararobe (70%) moet uit basics bestaan. Dit voorkomt dat je voor je kledingkast staat en denkt “Wat moet ik aantrekken, ik heb niks”. Speciaal voor jou een aantaal must have die een vrouw niet kan missen in haar kledingkast.

9 Must haves voor iedere vrouw

Witte blouse

Een witte blouse behoort tot de must haves van een vrouw. Je kan het overal mee combineren zoals een pantalon, rokje of een spijkerbroek. Ook is het voor elk gelegenheid op het kantoor of even lekker op een terrasje zitten met een paar knoopjes open.

Zwarte Blazer

Ook dit is een must have bij vrouwen. Een zwarte blazer kan je vrijwel met bijna alles combineren van een nette broek tot op een speels jurkje. Daarnaast kan het ook gedragen worden door elke leeftijd. Zo zie je maar dat een zwarte blazer niet mag ontbreken in je kledingkast!

Little black dress

Een little black dress, oftewel een LBD. Dit is een zwart jurkje wat voor je voor elk gelegenheid aan kan trekken. Een van de bekenste modeontwerpsters Coco Chanel, bracht de jurk onder ed aandacht van mensen. Dit deed ze in het Amerikaanse tijdschrift Vogue in 1926. Ze noemde de jurk “Chanel’s Ford”, omdat de T-Ford een simpel en betaalbaar model was voor iedereen en de jurk ook voor elke vrouw uit verschillende sociale klassen betaalbaar was. Echt een klassieke en blijvende must have!

Kokerrok

De kokerrok is leuk te combineren met een leuk blousje, maar kan ook gecombineerd worden met een t-shirt. Het is een chique alternatief als je een keer geen pantalon wilt dragen. Het hoeft ook niet chique te zijn, je kan het ook casual stylen, door een denim kokerrok aan te doen met een mooie trui erboven.

Nude pumps

Voor de vrouwen die van hakken houden en erop kunnen lopen, moet je wel een paar nude pumps in je kledingkast hebben. Deze hakken zijn goed te combineren met diverse outfits. Daarnaast lijken benen langer en slanker, dit komt door de kleur Het zorgt ervoor dat je benen doorlopen in de pumps.

Trenchcoat

De trenchcoat is een echte klassieke must have. De oorsprong begint namelijk is de Eerte wereld oorlog. Het werd gebruikt als een soort regenjas voor in de loopgraven, door de waterdichte stof werden de soldaten beschermd tegen de regen. Sinds dien is de trenchcoat nooit verdwenen in de gardarobe en komen ze elke keer in verschillende kleuren terug. Een bekende modeontwerper die trenchcoat jassen ontwerpt is Burberry.

Streepjesshirt

Een echte Franse look, dat idee krijg je meteen met een streepjesshirt. Maar waarom? Het Betronse streepje, zoals ze dat noemen, werd door de Franse mariene gedragen. In 1917 werd Coco Chanel er door geïnspireerd en ontwerp een Bretonse top voor de vrouwen. Daarnaast combineerde ze dit met een broek met wijde pijpen. Nog steeds wordt de streepjesshirt gedragen door iedereen.

9 must haves voor iedere vrouw

Shopper

Het past bij iedereen en is ook erg praktisch. Als je niet kan kiezen wat je mee wit nemen in je tas is een shopper je best friend. Het kan ook voor alles gebruikt worden. Je kan het gebruiken om boodschappen te doen, werken/school, uitgaan en weekendjes/dagjes weg.

Kijk voor meer shoppers van All About Her.

Goed zittende jeans

Iedere vrouw heeft in haar kast een goed zittende jeans waar ze zich zelfverzekerd in voelt. Daarnaast kan je een jeans dragen met sneakers voor een wat sportievere uitstraling, maar je kan er ook hakjes onder dragen.

9 must haves voor iedere vrouw

Wil je nog meer blogs lezen kijk dan op TrendyVrouw.

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *