Zo maak ik mijn vriendinnen blij met champagne

zo maak ik mijn vriendinnen blij met champagne

Een gastartikel waarin je leest over: zo maak ik mijn vriendinnen blij met champagne! 

Hoi! We zitten weer midden in de zomer. Het is toch de tijd om lekker achter in de tuin of op het terrasje te gaan zitten onder het genot van een heerlijke alcoholische versnapering. Dat kan van alles zijn, maar ik weet wat inmiddels het meest geweldige verjaardagscadeau in de zomer is. Of om zomaar te geven, om te laten zien dat ik het waardeer dat mijn vriendinnen altijd voor me klaar staan. En geloof het of niet, maar het sleutelwoord is: ‘champagne’!

Zo maak ik mijn vriendinnen blij met champagne

Champagne: altijd een goed idee

Je maakt eigenlijk iedereen wel blij met een lekker wijntje of ander ijskoud alcoholisch drankje. Je kent champagne waarschijnlijk vooral van als er iets te vieren is. Er zijn heel wat gelegenheden te verzinnen waarbij een alcoholisch drankje zeker niet verkeerd is. Dat geldt zeker als je een cadeautje wilt geven omdat er wat te vieren is. Dan is champagne altijd de beste keuze om cadeau te geven.

zo maak ik mijn vriendinnen blij met champagne

Denk bijvoorbeeld maar eens aan als één van je vriendinnen een nieuwe woning heeft gekocht. Of bij een nieuwe baan. Nu ik er zo bij stil sta, weet ik zeker dat er voor iedere gelegenheid wel een redes is om een fles bubbels open te trekken. Je kunt dus prima champagne als cadeau geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of een ander hoogtepunt. Ik heb het inmiddels al een paar keer uitgeprobeerd, maar ik merkte dat iedereen die ik zo’n flesje champagne cadeau heb gedaan, daar heel positief op reageerde.

Voor een kleine en grote portemonnee

Als je denkt aan champagne, denk je waarschijnlijk ook aan een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn. We leven nou eenmaal in dure tijden en daarom is het goed om ook even aan je portemonnee te denken. Zo kun je al flessen champagne cadeau doen vanaf 20 euro. Daardoor ben je niet al te veel kwijt aan een leuk cadeautje, maar kun je toch laten zien dat je iemand waardeert. Er zijn allerlei merken te verzinnen die je kunt geven. Van Baron Fuenté tot aan Dom Perignon. Je kunt zelf kiezen hoe duur je het cadeautje wilt maken.

Zo heb je cadeautjes die je al vanaf 20 euro kunt bestellen. Maar als er echt iets heel bijzonders te vieren is, kun je ook voor een grotere fles kiezen. Bij een housewarming is een grote fles champagne van 3 liter het perfecte cadeau. Een huis kopen is zeker erg duur en daarom kun je de nieuwe huiseigenaar helpen met de drankjes. Zo’n fles is namelijk genoeg voor alle visite. 

Mooi verpakt

Wat me trouwens ook opviel bij het cadeau geven van een fles champagne, was de verpakking. Als je naar de slijterij gaat, krijg je vaak een cadeaupapiertje dat iedereen wel kent. Maar dat is eigenlijk niet zoals je een mooie champagne cadeau hoort te doen. Toen ik de champagne online bestelde, kwam het in een mooi houten doosje. Daarmee is het cadeau een stuk stijlvoller verpakt. Dankzij die klasse heb ik al bij een hoop mensen een glimlach op hun gezicht weten te toveren.

zo maak ik mijn vriendinnen blij met champagne

Een leuk cadeau idee dus en fles champagne en zo maak ik mijn vriendinnen blij met champagne!

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *