Virtual reality diner vlog – bij Fox Horeca-

virtual reality diner

Hoi! Een virtual reality diner. Dat klinkt best spannend! Nou, dat vond ik ook, hihi. Een tijdje geleden zag ik via Facebook dat in de Achterhoek een restaurant werkt met virtual reality. Dit klinkt heel bijzonder en leuk! Ik ben dan ook samen met twee andere bloggers uitgenodigd om dit virtual reality diner te ondergaan. We mochten een gast meenemen om samen te genieten van een avond Italiaans eten en een virtual reality experience. Thijs ging mee als mijn gast en we hebben er een leuke avond van gemaakt. Natuurlijk nam ik de camera mee om dit alles vast te leggen. Kijk mee hoe de avond verliep en hoe wij alles hebben ervaren!

Het virtual reality diner was in restaurant: Fox Horeca in Vragender. Vanwege hun 20-jarige bestaan, besloten ze iets extra’s te doen en zo zijn zij het eerste restaurant in de Achterhoek met virtual reality. De avond staat in het teken van Italië. In het restaurant staan verschillende tafels met voorgerechten, een Italiaanse tafel met kazen, worsten en broodjes, een gedeelte waar de hoofdgerechten worden voorbereidt en een toetjestafel. Een soort lopend buffet. En dat is echt heel erg leuk. De hoofdgerechten worden ter plekke voor je gemaakt. Zo lekker en bijzonder.

Na het voorgerecht werden we uitgenodigd voor het virtual reality gedeelte. Aan een lange tafel mochten we plek nemen en daar kregen we uitleg over de virtual reality bril. Daarna mochten we deze opzetten en begon het. Echt heel bijzonder om dat mee te maken. We waren echt even in Italië, hihi. Tijdens het kijken door de bril, kregen we ook nog een amuse hapje. Doordat je de bril op had, werd de smaakbeleving intenser. Heel apart. Na ongeveer 10 minuten was het virtual reality gedeelte klaar en konden we weer terug naar onze tafel.

Daar hebben we genoten van het heerlijke eten en gezellig gekletst. In de video zie je hoe alles verliep, het heerlijke eten en hoe de ervaring was met de virtual reality bril!

Virtual reality diner vlog

Echt een hele bijzondere en leuke avond heb ik gehad. Het eten is echt heerlijk daar. Echt bijzonder, maar zeer lekker. Het virtual reality gedeelte was heel bijzonder en gaaf om mee te maken. Ik had namelijk nog nooit zo’n bril op gehad. Bucklist item: check! Haha. Het effect was heel gaaf en apart met het hapje eten. Een hele beleving inderdaad. Ook leuk om twee andere bloggers te ontmoeten en te kletsen. Ik heb dus een hele leuke avond gehad en ik raad het zeker aan. Net even wat anders dan gewoon een avondje eten ;).

Lijkt jou een virtual reality diner leuk?

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Zo leuk dat je dit hebt mogen doen, zeg. Ik wil dat dus ook super graag eens uitproberen, zo’n virtual reality bril (of diner, dat is zelfs nog beter!). En brrr… kreeg je daar echt zomaar sprinkhaan voorgeschoteld? Haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *