Paaschocolade van Chocoladebezorgd

Chocoladebezorgd

Hoi! Pasen is in aantocht. En waar moet ik als eerste aan denken bij het woord Pasen?…… Paaseitjes! Jammie, jammie super lekker weer. Misschien een kleine bom aan calorieën maar oh zo lekker. En het is niet elke dag Pasen toch…. Dit jaar ben ik met Pasen goed verwend door Chocoladebezorgd met hun super leuke boxen vol paaseitjes. Met wel heel bijzondere smaken.

Chocoladebezorgd

Jan-Jaap is eigenaar van Chocoladebezorgd. Een online winkel waarin je de lekkerste chocolade vindt. Vijf jaar geleden kwam de eerst chocolade machine in de bakkerij van Jan-Jaap en zijn ouders. Het plan om chocolade te gaan maken bleek een groot succes en Jan-Jaap begon de chocolade online te verkopen.

Sinds de oprichting van Chocoladebezorgd worden er elke dag gepersonaliseerde chocolade cadeaus gemaakt en verzonden. Denk aan chocolade letters, bonbons en zelfs vegan chocolade.

Pasen bonbons

Nu met Pasen in aantocht is er speciale paaschocolade te vinden. Zo zijn er bonbons in een paasverpakking, kleine gekleurde paaseitjes en hele grote paaseieren met de lekkerste vullingen. Man, man, het water loopt mij in de mond.

Waar ik het meeste benieuwd naar ben zijn de bonbons. Deze zijn er in zoveel verschillende smaken. In de variant die ik thuis heb zitten 21 verschillende smaken bonbons. Deze in een leuke paasverpakking. Paaseitjes zoeken gaat dit jaar een stuk makkelijker, haha.

Chocoladebezorgd

Mijn favoriet is de bonbon met Likeur 43 of nee, de koffie variant. Ook de wat zoetere bonbons met banaan of passievrucht zijn erg lekker. Eigenlijk allemaal wel. Ook zitten er wat bijzondere combinaties tussen als limoen tijm en peer anijs. Maar ook verrassend lekker.

Ook leuk dat er in de paasverpakking allemaal verschillende smaken zitten aan paaschocolade. Zo kun je er veel proeven en is het elke spannend: hoe zal deze bon bon smaken? Daarnaast zien de bonbons er ook nog eens super mooi uit. De een met stipjes en een ander met een soort marble effect. Heel gaaf.

Chocoladebezorgd

Dan heb ik ook nog twee andere doosjes met van die heerlijke bonbons en een doosje met schattige gekleurde chocolade eitjes. Ook deze samen echt zo heerlijk. Je kunt proeven dat dit handgemaakte chocolade is. Is toch net even lekkerder dan paaseitjes uit de supermarkt.

En als final touch heb ik ook nog twee grote melkchocolade eieren. Mmhh ook deze zijn zoooo heerlijk. Ik moet mij inhouden om niet alles voor Pasen al op te eten. En ik ben niet de enige in huis…… haha.

Onze eitjes/bonbons zijn al gevonden voor Pasen. Ze zijn echt heerlijk en leuk om met Pasen te eten. Geloof me: als je deze chocolade gaat verstoppen met Pasen wil je het heeeeel snel vinden.

Zou jij bij Chocoladebezorgd wat bestellen voor Pasen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *