Mister Kitchen’s pindakaas met karamel zeezout – review

Mister Kitchen's pindakaas met karamel zeezout

Hoi! Mister Kitchen’s  pindakaas met karamel zeezout. Ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Nou ben ik wel een fan van pindakaas. Ik smeer wel eens pindakaas op mijn brood. Maar ik ben een nog grotere karamel zeezout fan! Dat kan ik helaas niet op mijn brood smeren dacht ik…. Je ziet in veel producten al karamel zeezout (ijs, chocolade, koekjes).  Maar nog niks voor op brood dus….. Totdat ik op mijn verjaardag van mijn schoonouders en schoonzusje een grote tas eten kreeg. Daar zat onder andere deze Mister Kitchen’s pindakaas met karamel zeezout in. En deze wil ik natuurlijk maar al te graag testen!

Mister Kitchen’s pindakaas met karamel zeezout


Mister Kitchen’s is dus een merk pindakaas. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat een leuke pot. Lekker vrolijk en een fijne uitstraling.  Het oogt echt als een goede pindakaas (een beetje luxe uitstraling). Als ik zo kijk, is de kleur van de pindakaas ook echt de kleur van pindakaas, haha. Dat is toch even mooi!


Nu heb ik even gegoogled en zag dat er nog meer smaken zijn. Mister Kitchen’s is namelijk een merk opgericht door vrienden die op zoek zijn naar de meest bijzondere smaken. De smaken pindakaas die zij hebben ontwikkeld zijn: super crunchy, kokos maple, chocolade, cranberry kaneel, sinaasappel rozijn, honing chili. Dus…. daar zitten best bijzondere smaken tussen (honing chili!!!). Ook leuk om eens te proberen…. Maar eerst deze karamel zeezout variant eens proberen.


Het ruikt in ieder geval echt naar pindakaas met ergens ver weg een zoet luchtje (dat zou wel eens de karamel zeezout kunnen zijn, haha). Maar de pindakaas geur overheerst het meest. Ik zie in de pindakaas wel kleine donkerbruine spikkeltjes. Karamel zeezout details?

Mister Kitchen’s pindakaas proeven


De Mister Kitchen’s pindakaas smeert heel makkelijk uit. Lekker smeuïg.


Ik hou er persoonlijk niet van om een hele dikke laag te doen. Dus ik doe een laagje wat ik normaal ook altijd doe. En dan gaan we proeven…. Mijn eerste reactie: pindakaas! Ja, dat klopt ook, want dat is het ook, maar de pindakaas smaak komt je als eerste tegemoet. Na 2/ 3 happen proef je iets van karamel zeezout. Er zit een zoetig iets in en in de nasmaak vooral. Dus als ik eerlijk ben, had de karamel zeezout smaak iets meer gekund. Of, ik moet een dikkere laag smeren, haha. Je proeft het wel hoor, maar ik had gedacht dat het iets overheersender zou zijn.


Vind ik de Mister Kitchen’s  pindakaas met karamel zeezout lekker? Dat zeker wel! Dit is echt geen huismerk pindakaas, wat ik altijd zo bitter vind smaken. Nee dit is echt lekker! Met een zoetige touch en nasmaak. Dit is denk ik wel een pot die snel leeg gaat raken, haha. Echt lekker voor tussen de middag op brood :). Voor de karamel zeezout lovers is dit een aanrader om eens te proberen, maar verwacht niet een hele heftige karamel zeezout smaak. Maar het is wel gewoon echt lekker.

Mister Kitchen's pindakaas met karamel zeezout

Naast pindakaas heeft Mister Kitchen’s ook nog andere producten zag ik. Ze hebben verschillende smaken worst , verschillende smaken Chia fruitspread en Rabarcello (jep een soort spread met rabarber). Dus nog meer lekkere dingetjes om te proeven. Mister Kitchen’s is echt een lekker en leuk merk en ik denk wanneer deze Mister Kitchen’s pindakaas met karamel zeezout op is, dan komt er zeker een nieuwe!

Lijkt jouw de Mister Kitchen’s pindakaas met karamel zeezout lekker?

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

  1. Klinkt best wel lekker, ben echt wel benieuwd naar die smaakjes, zodra ik weer normaal kan eten duik ik echt de winkel in om ze allemaal te kopen hihi! Ben een pindakaasfanaat ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *