Middagje Arnhem met mama – Bubble Maze, van Delft en Guts & Gusto

middagje Arnhem

Hoi! Vandaag op mijn blog: een middagje Arnhem met mijn moeder. De herfstvakantie ben ik namelijk goed begonnen met een gezellige middag Arnhem. Maandag 16 oktober had ik namelijk vrij en besloten mijn moeder en ik er een gezellige middag van te maken. De reden dat wij naar Arnhem gingen, was eigenlijk dat ik was uitgenodigd bij Bubble Maze Arnhem. Wat dit is zie je in de video. Ik mocht iemand meenemen en vond het gezellig om mijn moeder mee te nemen. We besloten er dus een leuke middag in Arnhem van te maken. Ik laat je zien wat Arnhem allemaal te bieden heeft en wat wij allemaal gedaan hebben die middag! Een middagje Arnhem – moeder, dochter momentje-.

Vanuit Doetinchem zijn we met een half uurtje in Arnhem. Daar begon ons middagje Arnhem Rond half 1 waren wij in Arnhem en besloten gelijk ergens te gaan lunchen. Ik wist wel een aantal leuke lunchplekjes, alleen deze zaten dicht op maandag….. Gelukkig hebben we een ander leuk plekje gevonden. Het was mooi weer, dus konden wij lekker buiten lunchen. Daarna hebben we verschillende winkels bezocht. De winkels die wij bezochten zijn niet de standaard winkels, maar meer wat bijzondere winkels. Denk aan: My Jewellery, van Delft pepernoten, Guts and Gusto en een schoenenoutlet bijvoorbeeld.

Winkels kijken maakt dorstig en daarom besloten we mijn uitnodiging in werking te stellen en zijn we naar Bubble Maze Arnhem geweest. Het was even zoeken en ondertussen heb ik leuke plekjes in Arnhem ontdekt. Bij Bubble Maze hebben wij wat gedronken en gezellig gezeten. Benieuwd geworden? Kijk mijn video voor het middagje Arnhem met mijn moeder! Je ziet leuke plekjes , restaurantjes en winkels in Arnhem.

Middagje Arnhem met mijn moeder

Arnhem is echt een leuke stad! Gave winkels, gezellige bars en restaurants en een leuke sfeer. Vooral de Bubble Maze was heel leuk. Daar komt binnenkort nog meer over op mijn blog! Het was echt een gezellige middag met mijn moeder. Even een moeder/ dochter moment en dat is altijd fijn. Arnhem is echt een leuke stad en ik weet zeker dat ik er nog vaker ga komen. Alle leuke winkels zitten daar en je kunt er heerlijk lunchen.

Ik hoop dat je in de video een beetje een indruk heb gekregen van Arnhem en wat er allemaal te vinden is. De sfeer in Arnhem is gewoon zo leuk en fijn! Alle winkels zitten fijn bij elkaar en Arnhem kent leuke zijstraatjes. Dus wie weet heb jij binnenkort ook een middagje Arnhem ;). En ben je zelf al eens in Arnhem geweest? Hoe vond je dat? Heb jij nog aanraders in Arnhem?

Lijkt jou een middagje Arnhem leuk?

 

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Grappig dat een stad voor iemand al snel gewoon wordt. Ik heb gewoond in Arnhem en ik vind het echt een saaie stad, maar dat komt doordat de stad voor mij al gewoon is. Niks bijzonders en ook niets vernieuwend. Ik hoor wel veel mensen zeggen dat ze Arnhem leuk vinden en nu ik niet meer in Nederland woon kan ik wel terug kijken op een gezellige tijd daar, en vooral in Arnhem. Stiekem mis ik zelfs de winkels. ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *