Koreman’s Limoncello review – zomers drankje!

Koreman's Limoncello

Hoi! Vandaag een artikel over mijn favo onderwerp: Drank! Haha grapje. Ik ben echt niet iemand die elk weekend dronken naar huis gaat na een avond stappen hoor (gaat ook lastig in deze tijd trouwens). Maar zo af en toe in het weekend een wijntje of likeurtje vind ik wel lekker. Maar waar ik helemaal dol op ben is: Limoncello. In deze post review ik een Limoncello van Koreman’s.

Limoncello proeven

Koreman's Limoncello

Wanneer ik voor het eerst kennismaakte met Limoncello? In ieder geval toen ik ouder was dan 18, haha. Volgens mij heb ik dit voor het eerst op een vakantie in Spanje of Portugal gedronken. Niet puur natuurlijk, maar gemixt.

En sindsdien hebben wij regelmatig een fles limoncello in huis. Mijn moeder en ik vinden het echt heerlijk. We mixen Limoncello vaak met Seven Up. Dat is echt een heerlijke combinatie. Lekker fris en een ideaal zomerdrankje.

Of we verwerken Limoncello in een toetje. Met Kerst hebben wij vaak een toetje gemaakt met Limoncello erin. Maar het liefst drink ik dit met Seven up op een warme zomerse avond.

Koreman’s Limoncello review

Koreman’s Limoncello is een authentieke en handgemaakte likeur. De biologische citroen wordt met de hand geschild en op de gram afgewogen en ingelegd met pure alcohol. Gedurende enkele weken wordt dit mengsel door de familie dagelijks met liefde geschud en streng gecontroleerd. Er worden geen synthetische toevoegingen gebruikt. Hierdoor is Koremans’s Limoncello lekker natuurlijk!

Nu we nog niet de terrassen op kunnen met deze heerlijke zomerse avonden, halen we het zomergevoel maar in huis. Een fles Β Koreman’s Limoncello, Seven Up en lekkere grote glazen. Daar gaan we!

Cheers

Koreman's Limoncello

Proost! Mmmh dit is super lekker op een zomerse avond. Door de Seven-up heb je een lekker fris drankje. Maar de Limoncello zelf is ook heerlijk fris. Echt super lekker. Je proeft wel dat hier wat meer procent alcohol in zit (31 %). Geen goedkope rommel smaak zullen we maar zeggen.

Ook nog leuk om de Limoncello voor te gebruiken: Beer Pong! Ik heb laatst bij de Action een mini set Beer Pong gescoord. Hilarisch om thuis te spelen. En je kunt die bekertjes natuurlijk ook vullen met deze lekkere Limoncello. En maar hard hopen dat je balletje in de limoncello komt, haha.

Koreman's Limoncello

Met deze fles Limoncello komen wij de zomerse dagen wel door. Echt super lekker. Hoewel…. Ik denk dat de fles snel op is, haha. Zo in het weekend een lekker drankje…. We kennen het allemaal wel.

Drink jij graag limoncello?

* dit artikel bevat een samenwerking*Β 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Dit lijkt me heerlijk, ik hou ook wel van een drankje en als het zomerse temperaturen zijn, dan zeker iets fris. En daar komt deze limoncello zeker in aanmerking voor!

  2. Oh, ik vind het heerlijk, maar heb het al een tijdje niet in huis gehaald. Gewoon vergeten, maar je brengt me nu wel op een idee om voor het mooie Pinksterweekend een fles op te halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *