Happy Mrs Jersey ijs testen

 

Happy Mrs Jersey ijs

Hoi! Happy Mrs Jersey ijs. Een nieuw merk op de ijsmarkt. We kennen allemaal de beroemd lekkere Ben en Jerry’s, maar er is nu wat anders. Happy Mrs Jersey ijs! En ik als ijsliefhebber vind dat best wel leuk. Nieuw merk, nieuwe smaken en dat is iets wat ik graag wil testen! Happy Mrs Jersey ijs is gemaakt van de melk van Jersey koeien. Dit zijn koeien die veel buiten lopen . Het ijs is dan ook lekker romig. Nou, dat klinkt allemaal heel goed. Ook al is het een beetje winter aan het worden, maar ijs gaat er bij mij altijd in. En zeker van een nieuw merk. Lets test it!

Happy Mrs Jersey ijs testen


De Happy Mrs Jersey ijsbakken zijn te koop bij de Albert Heijn en kosten €4,49 per stuk. Er zijn al drie smaken te vinden in de supermarkten. Op de site van happy Mrs Jersey zie ik meer smaken, maar deze smaken vond ik in de supermarkt: Sea Salted Caramel, Chunky Dark Chocolat en Nuts About Pistachio. De smaken lijken mij bijzonder en lekker. De potten ijs zien er leuk uit. Lekker vrolijk en het is duidelijk welke smaak het is. Elke smaak heeft zijn eigen kleur. Dat vind ik leuk gedaan.


In één ijsbak zit 500 ml ijs. Het ziet er al goed uit!

Chunky Dark Chocolate


Dan ga ik beginnen met proeven met de Chunky Dark Chocolate. En dit smaakt echt naar chocolade zeg. Een hele sterke, maar lekkere smaak. De kleine stukjes chocolade erin zijn puur en smaken heerlijk. Het is lekker romig ijs, wat ik in combinatie met chocolade heel lekker vind. Je kunt zo de hele bak opeten, haha.

Nuts about Pistachio


Dan door naar de Nuts About Pistachio. Deze leek mij in eerste instantie niet zo heel lekker. Ik hou niet zo van nootjes en pistache ijs. Maar ik heb mij vergist. Ik vond dit ijs wel lekker! De noten smaak overheerst niet heel erg, net als de pistache smaak. Je proeft wel duidelijk pecan nootjes en dat is best lekker. Het is niet het zoetste ijs en de nasmaak is wat bitter. Maar niet verkeerd.

Sea Salted Caramel


En dan een beroemde smaak: Sea Salted Caramel! Je komt overal de smaak karamel zeezout tegen en ook Happy Mrs Jersey heeft een ijsvariant ervan. En dit is echt een goed gelukte variant. Heerlijk romig ijs, met een goede karamel smaak. De zeezout is iets minder aanwezig. Maar het is precies goed. Het smaakt gewoon goed. De stukjes chocolade erin zijn ook zeer lekker.


Het is misschien al wel duidelijk wat mijn favoriet is, dat is natuurlijk de Sea Salted Caramel. Deze smaakt gewoon echt heerlijk! Alle drie de smaken zijn echt heerlijk romig en zijn vol van smaak. Met een klein hapje kun je al proeven welke smaak het is. Heel intens (so delicious!).

Chillen met Happy Mrs Jersey


Met mijn kersttrui aan heerlijk op de bank chillen en genieten van Happy Mrs Jersey ijs! Dat is toch even een goed idee. Ik vind dat ijs helemaal niet alleen voor in de zomer is. Geef toe: we hebben altijd wel zin in ijs ;). En misschien een goede kersttip: na het heerlijke kerstdiner is dit een lekker toetje! Natuurlijk geef je niet iedereen een eigen bak, maar zet wat smaken neer en je kunt zelf opscheppen welke smaak je wilt. Jammie!

Ik ga weer lekker verder bloggen en chillen en ondertussen geniet van ik mijn Happy Mrs Jersey ijs. Je snapt natuurlijk dat ik voor de foto alle smaken er neer heb gezet, maar zo zit ik natuurlijk niet echt achter de laptop, haha. Anders zou alles smelten en dat moeten we niet hebben. Ik ga bak voor bak dit ijs opeten.

Welke smaak lijkt jou lekker van Happy Mrs Jersey ijs?

* Dit is een gesponsorde post * 

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Ziet er inderdaad uit als lekker romig ijs! Wel een hoop concurrentie ben ik bang nu de Albert Heijn net die hele lijn met eigen huismerk ijssmaken heeft uitgebracht..

  2. Lijkt me niet zo’n probleem om dit te testen! Heb het ook voorbij zien komen, maar afgeslagen omdat ik het net zo goed meteen op m’n bil kan plakken, haha… Ik ben echt niet te stoppen met ijs. Veel te lekker!

    1. Ik ben dus al een poosje op zoek naar dit ijs in Rotterdam, heb al heel veel supermarkten gehad , maar nergens te vinden! Weet je toevallig een locatie waar ze ze hebben? Hopelijk zie je dit bericht, want je artikel is al van 2017 zie ik 🙂 groetjes Elienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *