Fruit ijsjes maken: 2 met alcohol en 1 zonder

fruit ijsjes

Hoi! Wat een weertje was het afgelopen week hè? Warm en lekker zonnig. Met dit warme weer is het belangrijk om goed te blijven drinken en af en toe wat verkoeling te zoeken. De schaduw bijvoorbeeld is zeker aan te raden met het warme weer. En natuurlijk zijn ijsjes lekker met dit warme weer. Ik weet dat er ijsjes bestaan van fruit en waar alcohol in zit. Dit lijkt mij zo lekker en wil ik heel graag eens proberen! (18 plus, dus dan mag dat, haha). Maar waarom zou ik dit soort ijsjes kopen, als ik ze ook zelf kan maken? Dat is natuurlijk nog leuker! In deze video laat ik jullie zien hoe ik 2 fruit ijsjes maak met een vleugje alcohol en eentje zonder. Hier zit vooral veel fruit in. Gezond en lekker dus!

In deze video ga ik dus fruit ijsjes maken. Twee ijsjes maak ik met een vleugje alcohol en eentje zonder. Gewoon om van alles te proberen en te kijken wat lekker is. In de twee ijsjes met alcohol zit Limoncello. Ik vind dit sowieso al lekker, dus ik ben heel benieuwd hoe dat zal zijn in een ijsje. De eerste variant is dan ook met citroen, wat suiker en Limoncello. Een lekker frisse combinatie. De tweede variant is met watermeloen, limoen en Limoncello. Ook lekker fris en met een klein beetje alcohol.

Toen ik de inkopen ging doen voor de ijsjes zag ik in de supermarkt mango. Deze waren in de aanbieding en ik nam mango mee. Hier kan ik ook vast een fruit ijsje mee maken dacht ik. Dat deed ik ook: mango, limoen en (vanille) yoghurt. Dit is meer een soort smoothie die dan bevroren is.
Benieuwd of de ijsjes lekker zijn en hoe je ze maakt? Dat zie je in deze video. En kijk hem zeker af! Op het eind ga ik de fruitijsjes proeven en dat levert gekke bekken op, haha. Alcohol…..meer zeg ik niet.

Fruit ijsjes maken (met en zonder alcohol)

 

Nou, dat was een succes, haha. Nee, de fruit ijsjes zijn best goed gelukt en smaken lekker. Misschien zat er alleen bij de eerste iets te veel alcohol in. Doe daar echt wat minder in…… Of tenzij je een avondje gaat stappen op een warme avond… Dan is dit een succes, haha.
Ik vond het in ieder geval heel leuk om te maken en ik ga de ijsjes lekker opeten met warm weer, hoewel het aankomende week iets minder wordt. Maar fruit ijsjes zijn altijd lekker ;).

Ga jij deze ijsjes ook maken?

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

  1. Ik maak best vaak waterijsje voor de kinderen! Met alcohol nog nooit gedaan, ga ik zeker doen, maar dan moet ik even een extra setje kopen en deze beplakken met AFBLIJVEN VOOR MAMA! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *