Bubble Maze in Arnhem – Bubble tea –

Bubble Maze

Hoi! Bubble Maze in Arnhem. Wat is dat dan? Dat was mijn eerste gedachte bij het horen van deze naam? Thee die bubbelt? Ik wilde dan ook heel graag langs deze leuke zaak om eens te zien wat ze hier serveren. In grote steden is bubble tea wat bekender, maar hier in Gelderland minder. In Arnhem zit dus nu een bubble tea bar. Klinkt heel leuk en lekker! Ik nam een kijkje en probeerde verschillende drankjes uit! In deze blogpost vertel ik je er alles over.

Bubble Maze

Starbucks is een bekend fenomeen in Nederland. Maar wat nou als je niet zo dol op koffie bent? Vaak is thee dan een goede oplossing! En dan kom je uit bij de Bubble Maze bar. Hier wordt namelijk koude thee (ice tea, ja) geserveerd met verschillende smaken/toppings. Bubble tea is een drankje uit de jaren 80 en komt uit Taiwan. Het is een koud drankje wat te vergelijken is met ice tea. maar dan met verschillende smaken en een topping in de vorm van siroopballetjes. Deze knappen in je mond open.

Dat klinkt echt super grappig! Ik hou van thee en ice tea, dus dit wilde ik graag proberen! Er zijn verschillende soorten drankjes te kiezen. Je hebt varianten met ice tea in verschillende smaken. Je hebt een variant met thee en melk, met alleen melk en yoghurt. Alles wordt dus veelal bereid met thee. En het is echt een zoet drankje.

Bubble tea smaken

Bubble Maze
Ik probeerde verschillende smaken uit samen met mijn moeder. Ik had een ice tea met peach smaak, een soort coctail variant: tea on the beach (jep in plaats van die beruchte cocktail: sex on the beach). Mijn moeder had een ice tea met pineappel smaak en een melk variant met caramel. En nu de vraag: wat vinden wij ervan? Lekker! Echt waar! Ik heb zoiets nog nooit gehad, maar het is echt een aanrader.

Bubble Maze

Bubble Maze
De Tea on the beach smaakt echt een beetje naar die cocktail. Alleen zonder alchohol. Dit drankje is het minst zoet. In alle drankjes zitten ook een soort kleine siroopbolletjes die open knappen in je mond. Echt een grappig gevoel en smaakt lekker. Dit zijn zoete bolletjes – het bubble tea effect-. De pineappel variant is ook zeer lekker. Zoet en fris. Ik had nog een variant met melk en blue berry. De siroopbolletjes die hierin zaten, hadden de smaak van lychee. Echt een verrassende lekkere combinatie. Het drankje werd fris hierdoor. En als karamel liefhebber heb ik natuurlijk ook een drankje met karamel smaak getest. Deze vond ik echt heeeeeel erg lekker. De siroopbolletjes maakten het zoet, wat best lekker bij de karamel past.

Bubble Maze
Tja, wat lekkers is, wil je natuurlijk nog eens. Ik probeerde daarom een week later nog een Oreo milk variant (het rechter bekertje). Als je spreekt van een Oreo fan, dan ben ik dat wel. En ook dit drankje is heerlijk! Een lekkere milkshake achtige smaak met Oreo stukjes. Ik heb ervan genoten. De andere die je op deze foto ziet is een Strawberry mango bubble tea. Heerlijk zoet en fris met lekkere ananas siroopbolletjes erin. Love it! Wist je trouwens dat je ook zelf bubble tea kunt maken? Een waterkoker, tapiocaballetjes, suiker, thee en melk is eigenlijk alles wat je nodig hebt!

Bubble Maze

De Bubble Maze bar

Bubble Maze

Bubble Maze

Bubble Maze

Bubble Maze

Bubble Maze

Bubble Maze

Bubble Maze is echt een gezellig, klein schattig restaurant/bar. De inrichting is lekker kleurrijk en vrolijk! Het past precies bij de drankjes! Deze zijn ook lekker vrolijk van kleur, hihi. Het was die dag dat ik er was mooi weer, dus konden we lekker buiten zitten. Binnen kun je ook zitten, maar er is niet veel plek. Veel mensen komen vaak een drankje halen en nemen deze mee.

Bubble Maze

De Bubble Maze bar zit in een zijstraat van het St. Jansplein (Jansplaats 18). Maar hier zitten ze niet voor lang meer. Bubble Maze gaat verhuizen naar meer de hoofdstraat van Arnhem. Rond november dit jaar hopen ze in een nieuw pand te komen aan Grote oord 2. Dus ben je een keertje in Arnhem, ga dan eens langs bij Bubble Maze. Echt lekker en een keer wat anders. Bubble Maze volgen of kijken wat er allemaal is? Bekijk hun Facebook . Ik heb er een leuke hotspot in Arnhem bij ;).

Lijkt jou Bubble tea en Bubble Maze leuk?

 

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

  1. Die wil ik graag proberen. Hier in het centrum maar nu geen meer en ik ben nog nooit geweest ooe.. balen. Wel in Pasar malam maar ik wil toch vergelijken. Ze zien er lekker uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *