Bloggersmeeting #2 in Den Bosch: Bossche bol, NomNom en worstenbroodjes

bloggersmeeting

Hoi! Bloggersmeeting #2, jawel hoor mensen! De tweede bloggersmeeting was een feit afgelopen zaterdag. Dit keer was Den Bosch aan de beurt. Vijf bloggers die deze stad eens gaan verkennen. Wat verstaan bloggers dan onder een stad verkennen? Nou, veel eten , winkels kijken en leuke plekjes zoeken voor foto’s. En dat is ook wat wij afgelopen zaterdag gedaan hebben tijdens de bloggersmeeting in Den Bosch. In de video neem ik jullie mee tijdens de meeting en zie je wat we allemaal gedaan hebben in het gezellige Brabant!

Rond half 11 hadden wij op het station in Den Bosch afgesproken. Ik kwam aan op spoor 6a (of 7a, kan ook) en zag gelijk Annemae al staan. Zij was er de vorige keer ook bij in Amsterdam tijdens onze eerste bloggersmeeting. Daarna liepen we richting roltrap naar boven en daar stond Nicole. In Amsterdam was zij er niet bij, dus een nieuw gezicht. Maar gek genoeg klikken bloggers altijd snel met elkaar.

Eenmaal bij de Hema aangekomen (daar hadden we afgesproken) zagen we Emma staan en daarna kwam Celine aangelopen (waren er in Amsterdam ook bij). We waren compleet! En daar begon ons avontuur in Den Bosch. Ik ben zelf twee keer in Den Bosch geweest, maar kon mij er niet heel veel van herinneren (was ook al een tijdje geleden). We hebben natuurlijk typische dingen gedaan die bij Brabant horen: Bossche bol eten, worstenbroodje eten en wat lopen door de binnenstad.

Onze lunchplek was denk ik wel het hoogtepunt, want daar hebben we vriendschap gesloten met de jongen van de bediening. Bij de lunchroom Nom Nom kwamen wij in contact met Bram van Stiphout (heeft meegedaan aan het programma: The next boy/girl band. En hij zat ook een beetje in het vlog wereldje. Bram is geboren in Den Bosch en vertelt dan ook waar je DÉ lekkerste worstenbroodjes van Den Bosch kan eten. En dat hebben wij natuurlijk gedaan. Bekijk de vlog voor al het lekkere eten, de bloggers en het gezellige Den Bosch.

Bloggersmeeting #2 in Den Bosch

Ik heb echt een keileuke (Brabants!!!!) dag gehad! Voor het eerst in mijn leven een Bossche bol gehad en dat was lekker! Het lunchen was echt heel erg leuk en lekker bij Nom Nom en het worstenbroodje was genieten. De hele dag hebben we gekletst met z’n allen en het was zo gezellig! Echt ontzettend leuke en aardige meiden en we raken nooit uitgepraat samen. Den Bosch is ook een hele leuke stad! Echt een aanrader.

De vlog laat echt zien hoe de dag was , veel eten, veel kletsen en lachen inderdaad. Ik hoop dat er snel een bloggersmeeting #3 aankomt, want dit blijft leuk om te doen! En natuurlijk komt hier dan een vlog van op mijn YouTube kanaal ;). Meiden bedankt voor de leuke dag en tot snel!

Ben jij wel eens in Den Bosch geweest?

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Ja wat gezellig. Ik las dit met een glimlach. Mijn eerste Bossche bol at ik 4 jaar geleden tijdens een event daar ;). Tot nu toe heb ik nooit een lekkerdere gegeten. Ik mis het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *