Amerikaans snoep proeven (eerste keer Amerikaans snoep!) Met schoonzus

Amerikaans snoep proeven

Hoi! Amerikaans snoep proeven! Dit is iets wat ik serieus nog nooit echt gedaan heb. Ja, misschien een paar van die bijzondere M&M’s smaken die bij de Jamin te koop zijn, maar verder heb ik niet veel Amerikaans snoep gehad. Mijn schoonzus is samen met haar moeder en tante op vakantie geweest in Amerika en kwam met een koffer vol terug met snoep! Er zat onder andere ook wat voor mij bij (super lief). En dat moet natuurlijk uitgebreid getest worden. We verzamelden mijn gekregen snoep en dat van mijn schoonzusje Rianne en zijn er goed voor gaan zitten. In deze video zie je dan ook hoe wij Amerikaans snoep proeven. De eerste keer voor mij dus, dat levert veel grappige ooohh en ooeehh momenten op!

In Amerika is zo veel keus aan snoep en lekkere koekjes vertelt mijn schoonzus. Moeilijk om dan te kiezen wat je allemaal meeneemt (aantal kilo’s in je koffer, you know). Maar het is gelukt een heerlijke selectie aan koekjes en snoep mee te nemen. Voor mij een hele beleving, want dit snoep ken ik niet echt. Oreo met red velvet en cinnamon bun. Nog nooit van gehoord?! In deze video ga ik het allemaal proeven. Mijn schoonzusje vertelt wat het is en daarna gaan we het Amerikaans snoep proeven. We namen deze video rond het middaguur op en dit was dan gelijk onze lunch, haha. Als laatst hebben we nog een pop tarts die in de magnetron moet. Hier zit dus even een kleine tijd tussen.

Maar ben je ondertussen benieuwd geworden wat ik van al dit lekkers vind? Kijk de video snel. Ohja, ik ben altijd heel eerlijk en flap alles eruit wat ik op dat moment denk. Er zitten dus weer wat lekkere opmerkingen tussen en ik zou zeggen: tel eens hoe vaak ik ooohhh zeg  (Like a koekiemonster) .

Amerikaans snoep proeven

En hoe vaak heb ik als een soort koekiemonster oohh of ooeehh geroepen? Amerikaans snoep is mij dus goed bevallen! Het is echt super lekker! Dit soort dingen moeten wij vaker doen ;). Kan natuurlijk niet altijd, maar bij de Jamin of via internet is steeds meer Amerikaans snoep verkrijgbaar. Het is echt bijzonder snoep. Al die verschillende smaken Oreo vind ik echt heerlijk en mijn favoriet zijn de Chips Ahoy koekjes. Erg lekker!

Om deze video samen met mijn schoonzusje op te nemen, was erg leuk. Iets om vaker te doen. We hebben trouwens ook al eens een outfit artikel samen gedaan (kijk deze HIER). Ik wil mijn schoonzusje ook heel erg bedanken voor het snoep. Super lief dat je zo veel hebt meegenomen. En we gaan vaker een video opnemen met eten, want dat past wel bij ons, haha.

Lijkt jou Amerikaans snoep lekker? 

 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Amerikaans snoep is heerlijk! Ik ben drie keer op vakantie geweest in Amerika en heb daar uiteraard allerlei snoep “getest”. Leuk omdat ze er veel dingen hebben die we kennen, maar dan in allerlei andere (bizarre) smaken.
    Mijn favorieten zijn Hersheys kisses, Hot Tamales en Flakes. Jammie! Ik krijg nu alweer trek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *