Zomerse nailarts – inspiratie-

zomerse nailarts

Hoi! Met het lekker zomerse weer vind ik het ook leuk om mijn nagels lekker zomers te maken. Ik ben echt nagellak verslaafd! 5 jaar geleden ongeveer heb ik nailart ontdekt. Zo ontzettend leuk om kleine kunstwerkjes op je nagels te maken! Het is echt een hobby van mij geworden! In die 5 jaar heb ik heel wat nailarts gemaakt. Veel daarvan hebben op een blog gestaan die ik toen bij hield. Deze staat niet meer online, omdat ik hem niet echt meer mooi vond en er niet veel meer mee deed. Een aantal nailarts heb ik nog wel op de foto! Die doe ik zeker niet weg. In deze post laat ik wat lekker zomerse nailarts zien om inspiratie op te doen!

De zomerse nailarts zijn al van een tijd terug. De kwaliteit van de foto’s is misschien niet bij alle foto’s even perfect, maar ze vallen niet tegen. Je kunt de zomerse nailarts nog goed zien hoor. Ik hoop dat je er wat inspiratie uit kunt halen of denk: hè dat is leuk om eens te proberen op mijn nagels. Wanneer je vakantie hebt, kun je mooi een nailart proberen. Je hebt er dan immers de tijd voor en kun je lekker aan de slag met je nagels!

Zomerse nailarts

zomerse nailarts
De eerste nailart is gelijk ook echt zomers! Een beach nailart. Het strand, de zee, een strandbal, een zeester en een zandkasteel. Als dit niet zomers is, weet ik het ook niet ;).

zomerse nailarts
Dan iets wat we graag eten in de zomer: fruit! Vandaar deze fruit nailart met een meloen, een kiwi, een aardbei, een ananas en een sinaasappel. Lekker vrolijk!

zomerse nailarts
En bij een zomervakantie hoort een ondergaande zon. Een ondergaande zon nailart met palmboom. Een beetje romantisch en toch lekker zomers.

zomerse nailarts
Iets waar we een beetje last van hebben in de zomer: bijen/wespen. Dan kun je deze beter op je nagels maken, haha. Een bij nailart!

zomerse nailarts
En een flamingo nailart kan ook niet ontbreken. Ik ben dol op flamingo’s en deze nailart staat zeker leuk bij mijn opblaas flamingo voor in het water.

zomerse nailarts
Typisch zomers zijn bloemetjes! Zo lekker vrolijk en zacht van kleur. Dat is deze bloemetjes nailart zeker. Doordat de achtergrond wat donker is, komen de schattige bloemetjes mooi uit.

zomerse nailarts
Mijn favoriete fruit in de zomer is watermeloen. Vandaar nog een keer een fruit nailart, maar dan alleen met meloen: een meloen nailart! Lekker zoetsappig, hihi.

zomerse nailarts
En als laatste een meer abstracte nailart. Vrolijke zomerse kleuren met een witte achtergrond. Het is een soort vlakken nailart. Makkelijk, maar toch heel leuk.

Dat waren de zomerse nailarts. Ik word in ieder geval vrolijk als ik er naar kijk! Wie weet loop jij straks ook met één van deze blije nailarts rond. Ga er lekker voor zitten, pak je nagellak erbij en maak een vrolijke zomerse nailart op je nagels. Geloof mij: je tovert bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht.

Welke nailart vind jij het leukst?

 

Misschien is dit ook leuk?

7 comments

  1. Haha hele leuke vrolijke nagels! Die mogen inderdaad gezien worden. Ik vind die meloen superschattig haha. Ik ben zelf nu bijna 7 weken gestopt met het nagelbijten dus langzaam krijg ik eindelijk ook weer echt mooie nagels (oke, het witte randje is nog wel heel breed maargoed). Wie weet ga ik eens een keer experimenteren 😀

  2. leuk gedaan zo je nagels 🙂 zelf doe ik het niet meer voel me daar al een beetje te uit voor hahaha 29 😛 maar voor de jeugd over mijn dochter lijkt me het wel weer leuk

  3. Ik heb zelf helemaal niets met nagellak, maar ik vind het ontzettend knap hoe je dat doet! En zomers zijn ze zeker weten. Nu moet alleen nog het weer meewerken… aha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *