Woonkamer tour – nieuwe deco in huis

Hoi! In deze video ga ik een woonkamer tour doen! Heuj wat een feest. Ik heb namelijk wat nieuwe toffe deco items in huis en heb alles een beetje anders ingedeeld. Het leek mij leuk om dit te delen met jullie. Voor inspiratie of gewoon om even lekker te kijken. Ik vertel je wat ik nieuw heb en laat je zien hoe alles nu staat.

Twee weken lang is onze woonkamer eigenlijk een beetje onbewoonbaar geweest… Onze badkamer is verbouwd. De slaapkamer hebben we helemaal leeggehaald en ook veel dingen uit de woonkamer weggehaald. Veel dingen afgedekt om te voorkomen dat alles onder het stof kwam te zitten.

De badkamer is nog niet helemaal klaar. Het grootste gedeelte is af en we kunnen gewoon weer lekker douchen. Alles kan weer op de plek staan. Alle decoratie spulletjes staan weer op de plek. En sommige dingen staan ook weer op een andere plek.

Even een ander plekje en andere indeling qua sommige items. Krijg je weer een hele andere look in de woonkamer. In deze woonkamer tour laat ik je dus zien wat er qua decoratie anders is en hoe het nu staat.

Ga er voor zitten en wie weet krijg je wat inspiratie hiervan. Veel kijkplezier.

Woonkamer tour

Vond je de woonkamer tour leuk? Doe dan een duimpje omhoog bij de video. Zou ik zeker heel erg leuk vinden. En vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal. Zo mis je geen video. De volgende video wordt denk ik een fashion video. Ik heb wat toffe items in de sale besteld. Comfy items voor het thuis werken.

Heel iets anders dan deze woontour video. Wie weet komt er nog een keer zo’n tour video met decoratie items. Ik vind het altijd leuk om nieuwe kaarsjes en dingetjes aan te schaffen voor in huis. En daar weer mee te decoreren en ander dingen in huis te zetten.

Decoreer jij ook veel in huis?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *