Kinder Bueno ijsjes maken & proeven

Kinder Bueno ijsjes

Hoi!  Ik heb iets super lekkers gemaakt! De welbekende Kinder Bueno ijsjes heb ik namelijk afgemaakt. Althans proberen te maken… Er ging namelijk iets een beetje mis met chocolade… Maar hé: de ijsjes zijn best oké gelukt. Maar zijn ze ook lekker? In deze video geef ik daar antwoord op.

De Kinder Bueno ijsjes zijn een echte ‘hype’ nu. Op Facebook en Instagram zie je veel voorbeelden hoe je deze ijsjes kan maken. Ik heb ook een recept gevonden voor het maken van Kinder Bueneo ijsjes en ik ga dat graag proberen. Ik ben een groot Kinder Bueno fan. Mmhh zo lekker. En om daar dan ijsjes mee te maken. Leuk idee! In de video laat ik je zien hoe ik deze gemaakt heb en hoe ze natuurlijk smaken.

Kinder Bueno ijsjes maken

De ijsjes zijn op zich best goed gelukt toch? Je moet dus echt snel zijn met de chocolade. Deze koelt snel af en dan is het lastig om de ijsjes erin te dippen. Slimmer is om eerst twee ijsjes te voorzien van chocolade en daarna weer wat te smelten voor de andere twee. Nadat ik de melkchocolade erop zit, heb ik nog wat pure chocolade gesmolten en deze met een lepeltje erover gesprenkeld. En om het af te maken nog wat kleine stukjes Kinder Bueno erbij gedaan.

De tip om suiker toe te voegen aan de slagroom is zeker handig! Dan is het wat zoeter. En laat de ijsjes langer dan 4 uur in de vriezer staan. Ik heb ze denk ik een dag erin gehad. Ohja en tel niet de calorieën die erin zitten, haha. Het is gewoon lekker voor een keertje 😉 (of misschien nog wel vaker).

Maar een leuk en makkelijk ijsjes om te maken en die echt super lekker is. Het ijsje is wel zwaar om vast te houden vind ik, haha. Ze zijn ook best groot. Heb je een complete maaltijd aan joh. Maar wel een hele lekkere!

Ga jij deze Kinder Bueno ijsjes ook maken?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

16 reacties

  1. Heel eerlijk? Ik denk het niet. Man houdt niet van chocolade en ik denk dat het wel heel zoet is (ok ok, eens in de zoveel tijd moet je jezelf wat gunnen. I agree) dus voor mijn dochtertje van 7 vind ik dit te groot en teveel. Ook ben ik niet zo heel dol op slagroom. Het ziet er op de foto (en in de video) overigens heel erg lekker uit. Wie weet ooit 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *