Kerstnailart – klaar voor de kerstdagen-

kerstnailart

Hoi! Natuurlijk kan een mooie kerstnailart niet ontbreken bij mij. Het huis is al helemaal kerst klaar. Ik weet ondertussen wat ik aan gaan doen met kerst en alleen mijn nagels….. Daar moet natuurlijk ook nog een leuke kerstnailart op! Of het echt bijpassend bij mijn kleding is? Ach joh, maakt ook niet uit. Een kerstnailart is altijd goed en leuk met Kerst, hihi. Kijk mee naar mijn kerstnailart op de nagels en hoe ik deze natuurlijk gemaakt heb.

Kerstnailart how to:

kerstnailart
Wat is de eerste stap van deze nailart? Mijn middelvinger en ringvinger wit lakken en de rest rood lakken. Dat is natuurlijk nog niet zo lastig en het ziet er gelijk al kerstachtig uit. Dat is toch even leuk, hihi.

kerstnailart
En dan pak ik een zilver glitterlakje. Op mijn middelvinger maak ik daarmee een groot rondje (goh wat zou dat toch worden ???!! ). En op mijn ringvinger maak ik een zwierige kerstboom. Dit goed laten drogen.

kerstnailart
En dan kan ik verder met wat rode details. Bij de kerstbal komt een hangertje eraan en bij de kerstboom natuurlijk een kerstster op de top.

kerstnailart
Dan breng ik nog wat extra glitters aan op de kerstbal en op mijn duim komen ook glitters. Nog een topcoat aanbrengen en mijn nagels zijn klaar!

Kerstnailart bij de kerstboom

kerstnailart

kerstnailart

De rode en witte kleuren doen mij echt aan kerst denken en natuurlijk de figuurtjes die ik erop heb gemaakt. Het is een mooi, rustige kerstnailart geworden. Glitters en rood zijn toch wel de kerstkleuren en horen erbij, heerlijk.

Benieuwd hoe, wat en waar ik kerst vier? Dat kun je lezen in het artikel van afgelopen donderdag. Daar vulde ik namelijk de Kerst tag in. En benieuwd wat ik aan doe met de Kerstdagen? Dat zie je morgen in een nieuwe video. Daarin show ik mijn kerstoutfits.
Maar mijn nagels zijn alvast Kerst klaar!

Wat vind jij van deze kerstnailart?

 

 

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *