Kerstboom optuigen & Kerstversiering in huis

kerstboom optuigen

Hoi! De kerstboom optuigen. Iets wat ieder jaar bij Kerst hoort en ik doe dit dan ook met veel plezier! Al jaren doen mijn moeder en ik al samen met de kerstboom. Afgelopen dinsdag waren we beide vrij en besloten we er een leuke kerstmiddag van te maken. Ons huis is nu helemaal ‘ Kerst klaar’. Een middagje hebben we daar aan besteed, maar dan heb je ook wat moois! De kerstboom hebben we eerst voorzien van versiering en daarna hebben we in huis nog het één en ander versierd met kerstitems! In deze video laat ik dat allemaal zien en wie weet doe je wat leuke kerstinspiratie op?!

De kerstboom optuigen vind ik echt leuk om te doen. Daarvoor had ik dan ook mijn Kersttrui aangedaan en we hebben kerstmuziek opgezet. Hoe leuk wil je het hebben?! Mijn moeder en ik kwamen erachter dat we vorig jaar nieuwe ballen en wat andere items voor in de kerstboom hadden gekocht. We waren dat al weer helemaal vergeten, haha. Altijd leuk om daar dus na één jaar achter te komen. Dat maakt de kerstboom optuigen nog leuker!

Die dag was ik alleen nog een beetje ziek, dus ik had ook nog lekker mijn joggingbroek aan. We deden alles in stapjes en hielden ook even een theepauze. Een relaxte middag waarin we ons huis heel gezellig hebben gemaakt. In deze video zie je eerst hoe we de kerstboom optuigen, hoe deze dus is geworden en daarna laat ik nog meer kerstversiering in huis zien.

Kerstboom optuigen & Kerstversiering in huis

Gezellig hè? De kerstshow van de Intratuin is er niks bij, haha. Kom langs in ons huis en beleef de Kerst! Ik hoop dat je er wat inspiratie uit kan halen voor je eigen kerstversiering in huis. Mijn moeder heeft zelf ook het één en ander in elkaar geknutseld zoals die kersboom met kaarsjes, dennenappels en ballen en die twee kerstboompjes bij de boeddha’s heeft mijn moeder ook gemaakt. Super knap!

Volgende week zal er weer in Kerst stijl een video komen. Daarin laat ik mijn kerstoutfit(s) zien. Ja, ik ben straks helemaal klaar voor Kerst! Heel gezellig en leuk. Ik ga nu thuis genieten van alle leuke kerststukjes en lampjes in huis.

Wat heb jij in jou kerstboom hangen? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *