Kamer make-over – wit en wanddecoratie

Hoi! Jawel mensen: er heeft een kamer make-over plaats gevonden in ons huis. Ongeveer een jaar geleden hebben we onze beneden verdieping aangepakt en een paar maanden later twee kamers boven. Althans: laten doen. De logeerkamer/mijn kamer met al mijn spullen was nog niet gedaan. Daar is verandering in gekomen. Deze heeft een opknapbeurt gekregen, haha. Een kamer make-over dus. Kijk mee naar het eindresultaat.

Oude kamer

Het oude behang was nog te vinden in deze logeerkamer. Of zoals de meeste zeggen: het kamertje van Merle met al haar kleding en meiden spullen. Daar hebben ze een punt…. Haha. Maargoed: het behang wat daar op zit is niet alles meer. Het zit er niet mooi op en de kleur vind ik niks. In de andere kamers boven is dit behang al weggehaald. Nu ook in deze kamer dus. Alles is tijdens het indelen van de kamers zo neergezet maar misschien wil ik het wel anders hebben. Daar kan ik dadelijk mee spelen als alles er toch uit moet.

Klussen

Mijn schoonmoeder met haar vriend kwamen ons helpen. Met schoonmoeders en mijn schoonzusje heb ik de dag voor het klussen al het behang al van de muren afgehaald. Mankepoot Merle kan natuurlijk niet zo veel. Aangezien ik nog steedse last heb van mijn opgerekte enkelbanden. Ik hielp waar ik kon. En daarna was het tijd om te schilderen. Alle muren worden opnieuw gewit met een structuur verf. Zo heb je een licht effect op je muur. Ik vind het heel erg gaaf. Toen begon ik te twijfelen.

Moet ik wel een roze muur nog doen? De kamer is wit ook al erg gaaf. Aangezien ik wat wanddecoratie ga ophangen wat ook al roze kleur bevat is het misschien wel heel zoetsappig. En zo kom je tot inzichten tijdens het schilderen. Ik houd het bij wit. Hier staan wat bladwandecoratie van Otto.nl ook heel erg tof op.

Wanneer alles droog is, kunnen de spullen weer terug in de kamer. Mijn grote kledingkast is natuurlijk wel een eye-catcher. Je hebt tegenwoordig zoveel mooie kledingkasten. Zo zag ik laatst bij OTTO dat ze tegenwoordig zoveel mooie kledingkasten hebben. Hier kan ik veel in kwijt en het staat mooi in de ruimte. De deuren zaten er lange tijd ook niet in. Die zijn zo zwaar en tijdens het klussen is mijn kledingkast blijven staan.

Deze verslepen was niet handig en uit elkaar halen ook niet. Alle kleding heb ik eruit gehaald en we hebben doeken over de kast gedaan. De spiegeldeuren er dus nog niet in. Die zijn het zwaarst en dan was de kast moeilijk naar het midden van de kamer te zetten. Vandaar.

Kamer make-over

De kast dus weer op de plek en de rest ook. Mijn fashion posters aan de muur en zo hebben we een gezellige logeerkamer. Of zoals ze zeggen: ‘het kamertje van Merle’. Ik ben er super blij mee!

kamer make-over

Met het regenachtige weer van de laatste tijd was dit ideaal om te doen: een kamer make-over. Het was gezellig met iedereen die kwam helpen en daarvoor dank! Onze logees liggen in een mooie kamer en ik kan mijn spulletjes er uitstallen, haha.

kamer make-over

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1170

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *