Feestje geven? Met deze 5 glamorous items maak jij je party nóg leuker!

Een gastartikel met als titel: Feestje geven? Met deze 5 glamorous items maak jij je party nóg leuker!

Je hebt misschien het gevoel dat de zomer net ten einde is en je weer een jaar moet wachten op leuke festivals. Maar niet zo negatief! Ook tijdens de herfst en winterperiode zijn er genoeg leuke feestjes te vinden.  Geef je misschien zelf een feestje ter ere van je verjaardag, je nieuwe baan of huis, het behalen van die ene cursus of wat dan ook? Dan wil je uiteraard alles uit de kast halen om deze zo leuk mogelijk te maken. Om je alvast voor te bereiden op een perfect feest, kun je het beste nu alvast wat toffe gadgets in huis halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van shiny spacebrillen om uit te delen, of glinsterende face glitters? Lees snel verder voor de beste accesoires om jouw party tot een absoluut hoogtepunt van het jaar te maken!

Met deze 5 glamorous items maak jij je party nog leuker

Podiumlichten

Niets beter dan aanstekelijke kleurflitsen om je feestje op te fleuren. En dat kun je eenvoudig doen met een podiumlicht of een podiumlamp. Koop er een met een modus die ervoor zorgt dat de kleur automatisch verandert op het ritme en het volume van de muziek. Podiumlichten creëren een geweldige sfeer in kleine én grote ruimtes. Zodra de muziek begint en de kleuren beginnen te stuiteren, waant iedereen zich meteen in zijn eigen discohemel!

Festival brillen

Of het nu zomer of winter is: hippe partybrillen zijn allang niet meer alleen in wanneer de zon schijnt. Het zijn echte statements en letterlijk eyecatchers op ieder feestje! Misschien geef je wel een Tropical party om de zon een beetje in huis te halen tijdens deze steeds donker wordende dagen. Wat is er dan beter dan het uitdelen van toffe festival brillen aan je gasten?  Goede vibes, zomerse muziek, een cocktail erbij en je bent klaar! 

Lees ook: Feestdagen outfits; Chill & Glamour.

Glow in the Dark items

Ook glow in the dark items zijn trendy en hot tijdens feestjes. Zoals de beroemde glow sticks, die kunnen worden omgebogen tot een kleurrijke, hersluitbare armbanden. Maar ook kun je denken aan glow in the dark make-up, ballonnen, slingers, bodypainting en noem het maar op.

met deze 5 glamorous items maak jij je party nog leuker

Schuimmachines

Ken je nog die schuimparty’s van vroeger? Wat nu als wij je vertellen dat je zelf zo’n schuimfeest kunt organiseren? Schuimmachines zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te gebruiken. Ze fleuren de boel bovendien helemaal op. De bubbels die geproduceerd worden creëren een supertoffe ervaring en maken je feest tot een waar spektakel. Foamparty’s worden weer steeds populairder bij clubs, evenementen en festivals waar volwassenen bij betrokken zijn. En het goede nieuws is dat ze dus ook toegankelijk zijn voor ‘huis-tuin-en-keukenfeestjes’! Je kunt de machines bovendien ook huren, als je niet teveel geld wil uitgeven. 

 Genoeg items om jouw toekomstige feest helemaal glamorous te maken dus. Haal er één of meerdere in huis en het dak kan eraf! Met deze 5 glamorous items maak jij je party nog leuker.

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *