Bullet Journal review van Zamarra Kok

Bullet Journal review

Hoi! Een Bullet Journal, wie heeft er niet één? Een hype die steeds meer op gang komt. Nu moet ik eerlijk bekennen, dat ik hier niet zo in zit. Ik zie wel artikelen of reclame over een Bullet Journal, maar zelf nog niet echt de behoefte gehad om er eentje aan te schaffen. Totdat ik een mail kreeg of ik een Bullet Journal van Zamarra Kok wilde ontvangen. Ja! Eigenlijk wil ik stiekem wel heel graag een Bullet Journal proberen. Nu ben ik daar echt nog niet in thuis. Maar laat nou mijn schoonzusje helemaal fan zijn van Bullet Journals. Samen met haar bekijk ik deze Bullet Journal en van haar ga ik leren hoe dit allemaal werkt! Daar komt de Bullet Journal review.

Bullet Journal review van Zamarra Kok

In deze Bullet Journal review kijk ik dus samen met mijn schoonzusje naar de Bullet Journal van Zamarra Kok. Wie is Zamarra eigenlijk? Ze is een Nederlandse bekende organizer. Haar boeken zijn bestsellers en ze is vaak te gast in diverse tv-programma’s. Naast praktische boeken schrijft ze ook blogs en artikelen over opruimen en schoonmaken. Qua organiseren komt een Bullen Journal in beeld.

Bullet Journal review

Wat houdt nou een Bullet Journal precies in? Het is eigenlijk een boekje waarin je alles opschrijft wat je normaal op losse kladblaadjes zou schrijven, in je agenda of op een whiteboard. In een Bullet Journal komt dit alles in één! Het is eigenlijk een agenda, to-do lijst, en notitieboekje in één. Het helpt je om alles bij elkaar te houden en je hoofd leeg te maken. Het is jouw eigen boekje waarin je maar opschrijft wat je wilt.

Review van deze Bullet Journal van mijn schoonzus

Bullet Journal review

In deze Bullet Journal staan stippen op de bladzijdes. Dit werkt het fijnst om lijnen te trekken en recht te kunnen schrijven. Het dikke papier is ook erg fijn, zodat het niet doordrukt. Het formaat is ook zeer handig. Deze kan makkelijk in je tas (niet te groot en niet te klein). Het uitgummen van potlood en penstrepen gaat wel lastig in deze Bullet Jounal. Je blijft dit een beetje zien. Voor deze Bullet Journal koop je voor € 12,99 en dit vind ik een prima prijs voor de kwaliteit van deze Bullet Journal.

“Ik ben al wel lekker bezig geweest in deze Bullet Journal en ik ga deze helemaal volschrijven met alles wat ik wil.” 

 

Bullet Journal review

 

Oké, ik snap nu iets meer waar deze hype vandaan komt. Best handig om in één boekje alles op te schrijven. Alleen heeft Merle daar niet altijd de tijd en het geduld voor. Maar ik denk dat ik wel af en toe eens even kom kijken in de Bullet Journal van mijn schoonzus en wie weet wat ik voor creatiefs daar in maak!

Bullet Journal review

Heb jij ook een Bullet Journal? 

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *