Ben je binnenkort jarig? 3 tips voor de origineelste uitnodiging

3 tips voor de origineelste uitnodiging

Een handig gastartikel: ben je binnenkort jarig? 3 tips voor de origineelste uitnodiging. Lees deze té leuke tips snel. 

Het leven is een feestje! Het is tijd om uit iedere dag wat geluksmomentjes te verzamelen, totdat je als jarige job weer op het podium mag verschijnen. Of je nu een groot verjaardagsfeest, je langverwachte 21-diner of alleen maar een kleine bijeenkomst voor goede vrienden wilt organiseren, het mag gevierd worden! Verjaardagen zijn een tijd om het leven te vieren en na te denken over het voorbije jaar. Ze zijn ook een tijd om door geliefden omringd te worden en je geliefd en speciaal te voelen. Als je een manier zoekt om je verjaardag te laten opvallen, waarom dan niet een unieke uitnodiging sturen? Hier zijn drie tips om je op weg te helpen. 

3 tips voor de origineelste uitnodiging

#1 Wees creatief met het formaat

Een verjaardagsuitnodiging hoeft geen simpele vierkante kaart te zijn. Je kunt deze helemaal vormgeven met al je favoriete kleuren, vormen en patronen. Een uitnodiging in de vorm van een voetbal, slaapmasker of de letters van Abraham, het kan en mag allemaal!

En voeg daarnaast een foto toe aan je zelfgemaakte verjaardagsuitnodiging. Je kunt er bijvoorbeeld een van vroeger en een andere van nu gebruiken. Je vindt leuke kaders in de verschillende ontwerptools waarmee je het een extra persoonlijk tintje kunt geven. Het is tijd voor jouw one-of-a-kind uitnodiging die nog lang zal gekoesterd zal worden. 

#2 Personaliseer de boodschap

Je uitnodiging voor je verjaardag is dé kans om al je vrienden en familie te laten weten dat je ze waardeert. En dat je ze maar al te graag op jouw feestje wilt ontvangen! Schrijf een boodschap die je persoonlijkheid weerspiegelt en wees niet bang om grappig of sentimenteel te zijn. Naast de basisinformatie over het event, zoals de datum, tijd en plaats kun je er ook een leuke korte boodschap bij zetten.

Is het tijd om écht creatief te worden met de uitnodigingen? Kies dan voor blanco uitnodigingen en design deze helemaal zelf. Zoek online naar wat inspiratie en ga aan de slag met leuke foto’s, clip-arts of stempels. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je uitnodigingen leuk en opvallend zijn, zodat iedereen enthousiast zal zijn om het feest bij te wonen. 

#3 Finishing touch

Bij een thema feestje hoort natuurlijk… een thema uitnodiging! Of je nu kiest voor een kleurrijk, glitter of dieren thema, de uitnodiging is niet compleet zonder de finishing touch. Je kunt het afmaken met een sluitzegel die geheel past bij jouw thema. En niet geheel onbelangrijk: de kleur van de envelop. Ga voor mooie kleuren zoals okergeel, donkergroen of oudroze of ga helemaal out-of-the-box door te kiezen voor een envelop met goudfolie of gouden inlay. Zo weet je zeker dat de uitnodiging opvalt wanneer deze bij de gelukkige op de deurmat ploft. De voorpret is begonnen!

3 tips voor de origineelste uitnodiging

Heb jij binnenkort een feestje te organiseren. Hopelijk heb je wat aan deze 3 tips voor de origineelste uitnodiging. 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *