4 leuke ideeën voor je 21 diner 

4 leuke ideeën voor je 21 diner

Een gastartikel met: 4 leuke ideeën voor je 21 diner. 

 Is het voor jou bijna zover en mag je eindelijk jouw bijzondere 21 diner geven? We helpen je graag op weg naar een onvergetelijk feest met de vier leukste ideeën. Lees dus snel verder en ontdek alles over verschillende thema’s, bijpassende uitnodigingen en andere leuke ideeën.

 4 leuke ideeën voor je 21 diner

1. 21 diner met een bijzonder thema

 Wie 21 jaar wordt, heeft iets bijzonders te vieren. Bij een bijzondere gelegenheid, hoort een bijzonder thema. Hield je vroeger van Barbie, ben je een echte race liefhebber of een heuse België fan? Er zijn allerlei versieringen in eindeloos veel thema’s te vinden.

Wist je dat je ook kleurenthema’s kunt kiezen? Denk hierbij aan een wit, goud of blauw thema. Kies je liever voor een zilver thema? Maak het thema dan compleet met bijpassende zilveren ballonnen en vraag alle genodigden zilveren kleding aan te trekken.

4 leuke ideeën voor je 21 diner

 2. Verstuur uitnodigingen die bij het thema passen

 Een knallende uitnodiging mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je een 21 diner geeft. Begin met het maken van de gastenlijst. Een 21 diner wordt vaak gegeven voor leden van een studentenvereniging. Toch kiezen steeds meer mensen die niet bij een studentenvereniging zitten er ook voor om een 21 diner te geven. Is dit bij jou het geval? Nodig dan vrienden of vriendinnen uit van je sportvereniging, studie of andere vrienden en vriendinnen die belangrijk voor je zijn.

Stem het thema van de uitnodiging af op die van het feest. Zo weten alle genodigden hoe ze zich voor jouw 21 diner mogen kleden.

 3. Schrijf een persoonlijke 21 diner speech

 Een persoonlijke speech is een must tijdens een 21 diner. Schrijf daarom vooraf een aantal mooie woorden op. Hierin kun je leuke anekdotes, gênante verhalen en behaalde successen delen. Daarnaast kun je uitgebreid terugblikken op je tienerjaren.

Organiseer je een 21 diner voor iemand anders? Ook dan mag de speech niet ontbreken. Beschrijf het verloop van de studie, licht het gegeven cadeau toe en beschrijf opvallende karaktereigenschappen van de jarige job.

 4. Organiseer een leuke quiz

 Een 21 diner moet vooral leuk zijn! Een leuke quiz kan daarom niet ontbreken. In de meeste gevallen wordt de quiz voorbereid door een van de genodigde gasten. Tijdens deze quiz test je op een leuke en bijzondere manier de kennis over de jarige. Enkele voorbeelden van vragen zijn:

∙       Hoe heten de ouders van de jarige job?

∙       Wat doet de jarige job als hij of zij te veel gedronken heeft?

∙       Waar is de jarige job opgegroeid?

Voor degene die de meeste punten behalen, kun je leuke cadeaus kopen. Denk hierbij aan een bellenblaas, sleutelhanger of lekkere traktaties. Verpak deze in leuke feestzakjes die aansluiten op het gekozen thema.

 Hopelijk heb je wat aan deze 4 leuke ideeën voor je 21 diner! 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *