Q&A met mijn vriendje! – Hebben wij een goede relatie?-

Q&A met mijn vriendje

Hoi! Een Q&A met mijn vriendje! Jeej, super leuk om weer eens samen met mijn vriend een video op te nemen. Op social media heb ik namelijk aan jullie gevraagd wat jullie zouden willen weten over mij en Thijs. Er kwamen hele leuke vragen voorbij die wij in deze video gaan beantwoorden. De vragen gaan voornamelijk over ons samen. Over onze relatie. Hoe wij elkaar bijvoorbeeld hebben leren kennen, wat wij leuk en minder leuk vinden aan elkaar. De grote vraag is dan ook: hebben wij een goede relatie? Haha. In deze video kom je daar wel achter. Dus veel kijk plezier!

De vragen die binnen zijn gekomen, kwamen via mijn Facebook en Instagram.  Echt heel erg leuk dat er zo veel reacties binnen kwamen. Een aantal vragen kwamen overeen en die hebben we dan ook samengevoegd. Veel vragen gaan over hoe wij elkaar ontmoet hebben… In de video vertellen wij natuurlijk hoe we elkaar hebben leren kennen en hoe onze eerste ontmoeting was. Ook beantwoorden we vragen over wat we leuk vinden aan elkaar en juist niet. Tuurlijk zijn er dingen waar je je aan ergert bij de ander, haha. Wij zijn eerlijk en beantwoorden dit gewoon. Ook krijg ik te horen waarom Thijs op mij verliefd werd (so cute!) en natuurlijk waarom ik verliefd werd op Thijs. Lekker zoetsappige vragen dus in deze video. Haha, nee dat valt mee. Wij beantwoorden alles lekker nuchter en eerlijk. Kijk mee naar de Q&A met mijn vriendje.

Q&A met mijn vriendje:

Dat was de Q&A met mijn vriendje. Echt hele leuke vragen om eens te beantwoorden over elkaar. Zo komen wij ook nog eens wat te weten over elkaar, hihi. Op de vraag: hebben wij een goede relatie? Ja! Dat blijkt wel uit deze video. We zijn eerlijk naar elkaar toe en delen veel met elkaar. We hebben misschien niet heel veel gemeen, maar dat matcht juist bij ons. Dat is misschien ons geheim, haha. Ik ben heel erg blij met Thijs als mijn vriendje! Ik hoop dat we nog veel meer mooie momenten samen beleven! En wie weet nemen we binnenkort weer een video samen op. Iemand nog een leuk idee wat je graag wilt zien van ons?! Abonneer je zeker op mijn YouTube kanaal om geen video te missen. En wil je Thijs volgen? Dat kan op zijn Instagram!

Wil jij nog iets weten over ons?

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Awh! Wat lief dat je vriend de eerste ontmoeting de mooiste herinnering vindt. Niks mis met internet- / Tinderdaten hoor. Ik heb mijn beste vriendin leren kennen via internet. Leuke video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *