Never have I ever – met vriendje- iets gestolen? & liefdesbrief

Never have I ever

Hoi! Never have I ever.… Een tag die ik veel voorbij zie komen op YouTube. Het leek mij dan ook wel eens grappig om deze tag te doen. Eerlijkheid staat hier natuurlijk voorop, dus dit ga ik graag met mijn vriendje aan, haha. Never have I ever iets gestolen? En ga maar door met dit soort vragen. Samen met mijn vriendje beantwoord ik van dit soort vragen… En deze video is de eerste video die ik met mijn nieuwe videobewerkingsprogramma heb bewerkt!

Goed, we gaan met de billen bloot in deze video. Oké dat is misschien wat overdreven…. De vragen gaan vooral over of we ooit iets gedaan hebben. Is één van ons bijvoorbeeld ooit ontslagen? Heb je wel eens insecten gegeten? Iets gestolen? Een liefdesbrief geschreven? Bij die laatste vraag kwam er een verrassing naar voren, haha. Stiekem heel schattig om te zien wat ik blijkbaar ooit heb gedaan…

En deze video heb ik bewerkt met een videobewerkingsprogramma dat ik van Thijs heb gekregen! Of althans, hij heeft dat bij mij op de laptop gezet. Dat programma is: Adobe Premiere Pro. Ja, ja, dat is niet het minste videobewerkingsprogramma. En ik moet toegeven dat het best lastig is om mee te werken. Ik weet er nog lang niet alles van want er is zo veel mee mogelijk. De basisdingen weet ik nu een beetje en zo heb ik deze video dan ook bewerkt. Niet te heftig, maar hopelijk wel leuk! Veel kijkplezier!

Never have I ever

Dat was deze video dan! Ik vond het heel grappig om de Never have I ever video op te nemen en Thijs ook. Het is altijd leuk en gezellig om samen een video op te nemen. Door deze video hebben we elkaar ook nog weer eens even beter leren kennen, haha. En dit is echt niet de laatste video die we samen opnemen. Nog een leuke suggestie voor een video of tag die ik samen met Thijs kan opnemen?

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *