Dilemma’s uit magazines beantwoorden

dilemma's

Hoi! Weet je nog vroeger? Van die ‘duivelse dilemma’s’ uit girly magazines. Ik was er vroeger groot fan van. Van die dilemma’s waar je eigenlijk niet uit kan kiezen: nooit meer make-up of nooit meer chocolade. Tja, maak daar eens een keuze uit. In deze video vliegen dit soort dilemma’s je om de oren en ik ga ze beantwoorden! Uit magazines die ik vind van heel lang geleden!

Ik ben op mijn kamer op zoek gegaan naar magazines die ik nog bewaard heb. Ik las vroeger altijd MeidenMagazine (wow, dat is heeeeel lang geleden Merle!). En verder las ik ook de Hitkrant (volgens mij bestaat deze echt niet meer…), de Fashionista, de Cosmogirl en vast nog meer. Nu lees ik graag de Cosmopolitan en de Glamour.

Maar voor deze video vond ik dilemma’s uit de Cosmogirl (een vakantie beachboek versie ervan) en uit de Fashionista. Ik heb de dilemma’s niet eerst doorgelezen. Nee, in de video lees ik deze voor en het eerste wat in mij opkomt, dat floep ik er dan uit zullen we maar zeggen. Net als vroeger met familie of vriendinnen. Dan werden de dilemma’s voorgelezen en moest je gelijk antwoord geven. Dat ga ik dus ook in deze video doen. Veel kijkplezier!

Dilemma’s beantwoorden

En? Kreeg je weer een flashback naar vroeger toen je met vriendinnen van die meidenblaadjes las en ook dit soort vragen tegen kwam. Echt heel erg grappig en leuk om dit weer eens te doen. Dit blijft gewoon leuk, dus wanneer ik weer op vakantie ga. Dan koop ik vast en zeker een tijdschrift met dilemma’s, haha.

En vergeet geen duimpje omhoog te doen als je deze video leuk vond en vergeet je dan ook zeker niet te abonnerenmet op mijn YouTube kanaal! Zo mis je geen enkele video. En dan is alleen nog de vraag, wat zou jij kiezen: met ongeschoren benen naar het strand of een dag lang met geitenwollen sokken in sandalen lopen?  Laat een reactie achter!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *