Bloopers video deel 2!

bloopers video

Hoi! Bloopers… Tja, iedereen die video’s maakt ken het wel. Dé bloopers! Niet alles gaat namelijk in één keer goed tijdens het filmen. Versprekingen, rare geluiden of iets niet duidelijk in beeld hebben. Het kan allemaal. En laat ik die gevallen nou ook eens meegemaakt hebben. Tijdens het opnemen van mijn YouTube video’s maak ik regelmatig wat bloopers. In dit tweede deel zien jullie bloopers die ik maakte in de video’s van december 2017 t/m nu! Veel lachplezier!

In het eerste deel van de bloopers kon je al aardig wat rare bloopers van mij zien! Ik vind het zelf altijd heel grappig om blooper video’s bij andere te zien. Het blijft gewoon grappig. Normaal knip je de versprekingen en gekke zinnen eruit, maar voor deze video zocht ik deze stukjes juist op! Ook vond ik gekke momenten in vlogs en dat past er ook leuk bij. Ook dit wordt dus een vrolijke video met rare momenten en bloopers.

In verspreken ben ik heel goed, maar ook niet uit mijn woorden komen ben ik een kei in. Tijdens het bewerken van deze video moest ik zelf ook een aantal keer flink lachen. Vaak zijn het ook de momenten wanneer ik samen met iemand film…. die gaan vaak mis. Maar ik ga niet meer veel verder typen. Kijk en lach eerst maar eens mee met deze eerste bloopers video!

Bloopers video deel 2!

Haha, nou zijn we uitgelachen? Ik voor nu wel. Na deze blooper video’s komen er weer andere video’s aan hoor ;). Voor mij weer kansen om nieuwe bloopers te maken, want dat zal ik altijd blijven doen. Ik kan mij niet voorstellen dat je een video in één keer helemaal goed kan opnemen. Zou best knap zijn! En natuurlijk heb je altijd gekke en vrolijke stukjes in vlogs die ik opneem. Over een tijdje zal ik vast weer genoeg bloopers verzameld hebben voor weer een bloopers video.
Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om geen video te missen!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *