Bloopers video deel 1!

Bloopers video

Hoi! Bloopers… Tja, iedereen die video’s maakt ken het wel. DΓ© bloopers! Niet alles gaat namelijk in één keer goed tijdens het filmen. Versprekingen, rare geluiden of iets niet duidelijk in beeld hebben. Het kan allemaal. En laat ik die gevallen nou ook eens meegemaakt hebben. Tijdens het opnemen van mijn YouTube video’s maak ik regelmatig wat bloopers. In de eerste deel zien jullie de bloopers die ik maakte in de video’s van vorig jaar september tot november. Een deel 2 is namelijk ook onderweg! Kijk eerst maar eens mee naar bloopers video deel 1.

Ik vind het zelf altijd heel grappig om blooper video’s bij andere te zien. Het blijft gewoon grappig. Normaal knip je de versprekingen en gekke zinnen eruit, maar voor deze video zocht ik deze stukjes juist op! Ook vond ik gekke momenten in vlogs en dat past er ook leuk bij. Het wordt dus een vrolijke video met rare momenten en bloopers.

In verspreken ben ik heel goed, maar ook niet uit mijn woorden komen ben ik een kei in. Tijdens het bewerken van deze video moest ik zelf ook een aantal keer flink lachen. Vaak zijn het ook de momenten wanneer ik samen met iemand film…. die gaan vaak mis. Maar ik ga niet meer veel verder typen. Kijk en lach eerst maar eens mee met deze eerste bloopers video!

Bloopers video deel 1

En? Heb je een beetje kunnen lachen? Als ik hier naar kijk, word ik altijd vrolijk. Zo zie ik weer hoeveel plezier ik ook alweer heb in het maken van YouTube video’s! En dit blijf ik dan zeker ook nog doen. Binnenkort komt er ook nog een bloopers video deel 2 aan. Om deze niet te missen, zou ik zeker even abonneren op mijn YouTube kanaal. En ik hoop je volgende week weer te zien bij een nieuwe bloopers video!

Maak jij wel eens een blooper?Β 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *