Bloopers video 2020 – veel gekke momenten !

Hoi! Ik heb een zeer vrolijke en lachwekkende video voor jullie! Een bloopers video! Van de afgelopen YouTube video’s heb ik al mijn bloopers en gekke momenten op een rijtje gezet. En dat levert een lachwekkende video van drie minuutjes op. Lach en kijk je gezellig mee?!

 

Vanaf afgelopen zomer tot aan nu heb ik allemaal gekke momenten opgezocht uit video’s. En bloopers natuurlijk. Vooral in bloopers maken ben ik best wel goed. Ik weet regelmatig even niet meer wat ik wilde zeggen in een video of ik zeg iets verkeerd. Opnieuw hoor je dan.

Ook vind je in veel vlogs zeer gekken en blije momenten van mij. Dit alles zet ik voor je op een rijtje. En zo heb je drie minuten lol om Merle, haha. Echt zo slecht, maar grappig. Ik zeg: veel lach en kijk plezier bij de bloopers video!

Bloopers video

En? Heb je een beetje kunnen lachen? Tijdens het bewerken van deze video ik wel. Soms ben ik echt zo onhandig en floept er iets raars uit. Ach, zo ben ik. Kunnen we niks aan doen zullen we maar zeggen.

Ik denk dat ik over een half jaar wel weer zo’n video kan maken. Ik kan echt geen enkele video opnemen die in één keer goed gaat. Is denk ik ook wel onmogelijk toch?! Je verspreekt je altijd wel een keer of zegt iets geks. Maar dat levert altijd wel weer leuke beelden op.

Mijn volgende video’s bevatten geen bloopers natuurlijk. Voor een goede video haal ik die eruit. Maar ik bewaar het origineel wel altijd voor een bloopers video. Dus die kun je over een tijdje zeker weer verwachten van mij!

De eerst volgende video zal een shoplog zijn. Ik heb namelijk weer een leuk aantal dingetjes geshopt en laat deze graag aan je zien. Het is veel van de Primark en H&M in de sale. Dus hopelijk zie ik je snel weer bij een nieuwe video!

Maak jij wel eens een blooper?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *